Hampurilaisruuhkaa odotettavissa! Friends & Brgrs jakaa tänään tuhansia aterioita ilmaiseksi - tästä on kysymys

Hampurilaisketju tarjoaa 2.10. kotimaisille ruoantuottajille ilmaiset burgerit kiitoksena tärkeästä työstä.

Ravintolaketju Friends & Brgrs tarjoaa tänään 2.10. kotimaisille ruoantuottajille kiitoksena tärkeästä työstä ilmaiset hampurilaisateriat ravintoloissaan ympäri Suomen.

Viime vuonna ilmaisia aterioita tarjoiltiin yhteensä peräti 10 000 kappaletta, mikä tarkoittaa rahallisena arvona yli 140 000 euron satsausta. Eniten ruoantuottajia vieraili syömässä Kokkolan, Seinäjoen, Pietarsaaren, Vaasan, Lahden, Kouvolan ja Raision ravintoloissa.

Kävijämäärän odotetaan kasvavan edellisvuodesta ja ravintoloihin odotetaan tänään jopa 12 000 ruoantuottajaa syömään.

Friends & Brgrs käyttää  95 % kotimaisia raaka-aineita.
Friends & Brgrs käyttää 95 % kotimaisia raaka-aineita.

”Kaikki tuottajat ovat tervetulleita riippumatta siitä, tuottaako esimerkiksi lihaa, maitoa, viljaa tai vihanneksia. Lähtökohtaisesti kaikki halukkaat palvellaan ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa. Ruuhkaa on varmasti tiedossa tänään ravintoloissamme, vaikka olemme luonnollisesti varautuneet lisäämällä henkilökuntaa ja raaka-aineita palvelun sujuvoittamiseksi”, Friends and Brgrsin toimitusjohtaja Tuomas Piirtola kertoo.

Ketju kannustaa esimerkillään muita samaan

Friends & Brgrs yhteistyö ei jää vain yhteen päivään vuodessa, vaan se tekee tiivistä yhteistyötä kotimaisten elintarviketoimittajien kanssa ympäri vuoden; Friends & Brgrsin tuotteiden kotimaisuusaste on nimittäin 95 %.

Tämä tarkoittaa myös isoja tilauksia maatalousyrittäjille, sillä esimerkiksi kotimaisia perunoita tilataan vuosittain noin 500 000 kiloa, tomaatteja 50 000 kiloa ja jauhoja 90 000 kiloa.

Pietarsaaresta aloittaneella ketjulla on 29 ravintolaa ympäri Suomen.
Pietarsaaresta aloittaneella ketjulla on 29 ravintolaa ympäri Suomen.

”Haluamme osaltamme muistuttaa paikallisen elintarviketuotannon, omavaraisuuden ja työllistämisen tärkeydestä osoittamalla tänään suoran kiitoksen kaikille maataloustuottajille ravintoloissamme heille tarjottavien ilmaisten aterioiden kautta. Suomalaisen ruoantuotannon iso haaste on jatkuvuuden turvaaminen, joten arvostuksen osoittaminen konkreettisesti on tärkeää ja siihen haluamme osaltamme itse vuosittain panostaa sekä samalla kannustaa muita samaan”, lisää Piirtola.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi