Kirjoittajansydämeni (musta, pimeä, säälimätön) ei anna periksi. Täytyy kirjoittaa, täytyy kirjoittaa!
Siispä syön sanani, blogia byöräytän braivolla.
Tein tänään kiinankaalisalaattia, pakkasin ison läjän astioita ja kityilin. Mielenkiintoista, eikö?
[b]Tonnikalasalaatti ver XIV,3 kahdelle hengelle[/b]
— pilko 1/4 kokonaisesta kiinankaalista (tai 1/2, jos on pienehkö)
— pilko 1/2 kesäkurpitsaa
— pilko 1/2 parikaa
— pilko 1 tomaatti
— valuta tonnikalapurkki (vaaleaa tonnikalaa vedessä)
— silppua tonnikalapalat
— laita tuoreita mausteita, esim. oreganoa, chilijauhetta, pippurirouhetta, suolaa ja sokeria (kahta viime mainittua ihan vähän vain)
— lorauta n. 1 rkl viinietikkaa
— lorauta mukavasti kylmäpuristettua neitsyt-oliiviöljyä (huomhuom, vain kylmäpuristettua öljyä!)
— sekoita salaatti ja anna maustua jääkaapissa n. 1/2 h (itse laiskana käytän kannellista salaattipurkkia, jota sitten ravistelen tarmokkaasti)
Näin helppoa se on. Rock. Palaan muuttolaatikoiden pariin…
-c-