Taidan jatkaa sittenkin…

Kirjoittajansydämeni (musta, pimeä, säälimätön) ei anna periksi. Täytyy kirjoittaa, täytyy kirjoittaa! Siispä syön sanani, blogia byöräytän braivolla. Tein tänään kiinankaalisalaattia, pakkasin ison läjän astioita ja kityilin. Mielenkiintoista, eikö? [b]Tonnikalasalaatti ver…

Kirjoittajansydämeni (musta, pimeä, säälimätön) ei anna periksi. Täytyy kirjoittaa, täytyy kirjoittaa!

Siispä syön sanani, blogia byöräytän braivolla.

Tein tänään kiinankaalisalaattia, pakkasin ison läjän astioita ja kityilin. Mielenkiintoista, eikö?

[b]Tonnikalasalaatti ver XIV,3 kahdelle hengelle[/b]
— pilko 1/4 kokonaisesta kiinankaalista (tai 1/2, jos on pienehkö)
— pilko 1/2 kesäkurpitsaa
— pilko 1/2 parikaa
— pilko 1 tomaatti
— valuta tonnikalapurkki (vaaleaa tonnikalaa vedessä)
— silppua tonnikalapalat
— laita tuoreita mausteita, esim. oreganoa, chilijauhetta, pippurirouhetta, suolaa ja sokeria (kahta viime mainittua ihan vähän vain)
— lorauta n. 1 rkl viinietikkaa
— lorauta mukavasti kylmäpuristettua neitsyt-oliiviöljyä (huomhuom, vain kylmäpuristettua öljyä!)
— sekoita salaatti ja anna maustua jääkaapissa n. 1/2 h (itse laiskana käytän kannellista salaattipurkkia, jota sitten ravistelen tarmokkaasti)

Näin helppoa se on. Rock. Palaan muuttolaatikoiden pariin…

-c-