Klikkaa eduskuntapuolueet Nakukympille!

  • WilleWau

Se on joskus pienestä kiinni. Islannin kunnallisvaaleissa voittajana selvisi Paras puolue.

Itse toivon, että Suomen tulevissa vaaleissa suurin voittaja tulee olemaan Heränneiden puolue.

Tosin kumpaakaan nimeä ei Suomessa saa varmasti rekisteröityä, mutta Islannin Paras puolueen tyylissä tulla politiikkaan mukaan oli mielestäni potkua.

Linkki Suomen Kuvalehden artikkeliin Islannista:

Kunnallisvaalit islantilaisittain: Vitsipuolue vaalivoittoon Reykjavikissa - koomikko kaupunginjohtajaksi

Islanti 5.6.2010

Reykjavikin seuraava kaupunginjohtaja on koomikko Jón Gnarr (oik.) Parhaasta puolueesta. Gnarr ja koalitiokumppani Dagur B. Eggertsson (sd) tiedotustilaisuudessa 4. kesäkuuta. Kuva Nicholas Fishleigh

Jääkarhu eläintarhaan, Disneyland kaupungin laidalle ja ilmaisia pyyhkeitä uimahalleihin – näin lupaa Besti Flokkurinn (suom. Paras puolue), joka voitti Reykjavikin kunnallisvaalit 34,7 prosentin ääniosuudella. Oikeistolainen itsenäisyyspuolue jäi kakkoseksi 33,6 prosentin äänimäärällä. Vaaliuurnilla kävi 83 prosenttia kaupunkilaisista.

Reykjavikin kaupunginjohtajaksi nousee Parhaan puolueen johtohahmo, koomikko Jón Gnarr.

Gnarr tunnetaan huippusuositun, huoltoaseman työntekijöistä kertovan Næturvaktin-komediasarjan näyttelijänä ja käsikirjoittajana. Hän on työskennellyt aiemmin myös stand up -koomikkona.

Lue lisää osoitteessa:
https://suomenkuvalehti.fi/ulkomaat/kunnallisvaalit-islantilaisittain-vitsipuolue-vaalivoittoon-reykjavikissa-koomikko-kaupunginjohtajaksi/

* *

Jokohan Suomessa aletaan olla valmiita toimimaan vastaavaalla otteella?

Klikkaamalla itsesi alla olevan Naamakirjan ryhmän jäseneksi; laitat iloisen muutoksen äänet kuulumaan. Myös tätä tietoa eteenpäin verkostossasi laittamalla. Kiitos.

Nakukymppi 2010
Nakukymppi 2010

Jos nukkuvien puolue menettää 15-20 prosenttia osuudestaan Heränneiden puolueelle, niin Suomessakin tulee tapahtumaan muutoksia hyvään suuntaan. Siis meidän yksittäisten ihmisten kannalta katsottuna.

Laita halutessasi äänesi kuulumaan jo nyt! Suora yhteys Heränneiden puolueen Naamakirja - ryhmään:
http://www.facebook.com/group.php?gid=123930130954483

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.