Chalupa, Street Gastro ja Kimchi Wagon ovat avanneet ovensa Hietalahden kauppahallissa.
Huoletonta hallisafkaa hehkutettiin perusteluiden kera SYÖ-blogissa jo elokuussa. Tuolloin Hietalahden kauppahallissa ovensa avannut Fat Ramen vei kirjoittajan sydämen lohdullisen rasvaisella ja syvän maukkaalla ramen-keitollaan.
Nyt Hietalahden kauppahallin uusi tarjonta sai koko toimiston kiljahtelemaan. Chalupa? Street Gastro? Ja vielä Kimchi Wagon?
Hietalahden halli on kuin ruokarekkojen talviparkki: vähän niin kuin palaisi viime kesän parhaille festereille, mutta ilman bajamajoja, hyttysiä ja krapulaa.
Siis katuruokaa, mutta katto turvallisesti pään päällä.
Nerokkaaksi homman tekee nimenomaan se, että yhden helmen sijaan Hietsu sai kerralla kolme. Lähialueen konttorirotat ja muut haahuilijat voivat siis tulla lounaalle, vaikkei oikein olisi edes tiedossa mitä tekee mieli. Paikan päällä voi sitten suunnata sinne, missä tuoksuu herkullisimmat safkat.
Chalupa tarjoaa trendin aallonharjalla ratsastavaa Meksikolaista ruokaa fast casual-henkeen. Tortillat tuunataan liukuhihnatyyliin lätystä täytteen kautta kastikkeisiin. Lopputulos on visuaalinen, värikäs ja freesi.
http://chalupa.fi/
Street Gastron tiskiltä ei poimita mitä tahansa leipiä vaan premium-sandwichejä. Mestan perustajilla on taustaa huippuravintoloissa, joten kukapa sitä kinkkupaninia odottaisikaan? Korviin on kantautunut ylistystä erityisesti hyvistä kasvisvaihtoehdoista ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista listukkeista (kurpitsaa ja tryffeliä, miten ois?).
http://www.streetgastro.fi/
Kimchi Wagon ruokkii vieraitaan korealaisittain. Korealaisten voimakasarominen kruununjalokivi kimchi on hapatettua kaalia, joka maustetaan yleensä chilillä. Kimchi Wagonissa herkku tarjoillaan lisukkeena esimerkiksi kookosriisin ja bulgogi-marinoidun possun kanssa.
Kimchi Wagon Facebook