Esittelyvuorossa helsinkiläisklassikon henkilöstöä:
Kuka olet ja missä työskentelet?
Olen Marko Loman, Ravintola Carelian keittiömestari
Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?
Peruskoulun jälkeen. Kävin ravintolapuolelle suuntautunutta 10-luokkaa, jolloin innostuin alasta.
Mitä tekisit, ellet olisi kokki?
Olisin todennäköisesti musiikin kanssa tekemisissä jollain tasolla tai olisin opiskellut jotain alaa, mikä takaisi hyvät tulot:)
Mitä kotijääkaapistasi löytyy tällä hetkellä?
Terveellistä peruskotiruokaa: hedelmiä, vihanneksia ja kananmunia. Ne kuuluvat mielestäni lapsiperheen jääkaapin valikoimaan. Sen lisäksi kaapissa on aina tuoreita laakerinlehtiä, voita, olutta ja siideriä vaimolle.
Paras ruokamuistosi?
Raakamaidon maku, kun olin lapsena Kurikan reissulla mummini kanssa ja tuoreen valkotryffelin aromi, kun aloitin työt Careliassa 7 vuotta sitten.
Kokit kuuntelevat kuulemma keittiössä huonoa musaa. Mitä teidän ravintolanne keittiössä kuunnellaan?
Pojat kuuntelevat rokkia laidasta laitaan, mutta yleensä radiota. Kun olen itse vuorossa, keittiössä ei soi musiikki koska se häiritsee keskittymistäni. Grillin sihinä, veitsen naputus ja nopeista liikkeistä kuuluva suhina ovat musiikkia korvilleni :)
Miten rentoudut vapaa-aikanasi?
Olen perheeni kanssa. Judosta on tullut tärkeä harrastus ja käyn myös kilpailemassa.
-- --- -- --- -- --- -- --- -- --- --
TableOnline.fi – Löydä ravintola makusi mukaan – on online-pöytävarauspalvelu, joka on vahvasti mukana suomalaisen ravintolakulttuurin kehittämisessä. TableOnline perustettiin kesällä 2010 muutaman yrittäjähenkisen ystävyksen kesken ajatuksena tuoda tasokkaat ravintolat ja ulkona syöminen lähemmäksi suurta yleisöä, oppia uutta ja kasvaa Suomen suurimmaksi ravintoloiden näkyvyyden edistäjäksi. TableOnline.fi on osa City-lehden mediarypästä.
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:28
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin