Ravintola Mustan Lampaan jokainen ruokalaji valmistetaan alusta asti itse. Pohjolan puhtaat metsät, pellot ja järvet ovat keittiön inspiraation lähteenä. Annosten takana näkyvät lähialueen tuottajat, metsästäjät ja kalastajat. Ravintolassa uskotaan, että Pohjois-Savosta löytyy maailman parhaimpia raaka-aineita. Musta Lammas on osa Ravintolamestareita, joista olemme esitelleet teille jo Isä Camillon keittiömestari Sami Kinnusen.
Kuka olet ja missä työskentelet?
Ravintola Musta Lammas, Juuso Rautiainen, keittiömestari
Milloin tajusit, että hitto mustahan tulee kokki?
Joskus kesken työpäivän tilitoimistossa mietin, että en jaksa istua 45 vuotta toimistossa. Pakko on päästä tekemään käsillä ja ruoka on aina kiinnostanut. Sillä hetkellä laitoin hakemuksen kouluun ja pääsin sisään.
Mitä tekisit, ellet olisi kokki?
Jotain mikä liittyy matkustamiseen ja ruokaan.
Mitä kotijääkaapistasi löytyy tällä hetkellä?
Piimää ja marjoja. Kotona syön aamupalan loput ateriat menee töissä.
Paras ruokamuistosi?
Mummon metsämansikkamaito, mökillä saaressa keskellä heinäkuuta.
Kokit kuuntelevat kuulemma keittiössä huonoa musaa. Mitä teidän ravintolanne keittiössä kuunnellaan?
Metallista räppiin ja räpistä iskelmään
Miten rentoudut vapaa-aikanasi?
Kesäisin liikun luonnossa
-- --- -- --- -- --- -- --- -- --- --
TableOnline.fi – Löydä ravintola makusi mukaan – on online-pöytävarauspalvelu, joka on vahvasti mukana suomalaisen ravintolakulttuurin kehittämisessä. TableOnline perustettiin kesällä 2010 muutaman yrittäjähenkisen ystävyksen kesken ajatuksena tuoda tasokkaat ravintolat ja ulkona syöminen lähemmäksi suurta yleisöä, oppia uutta ja kasvaa Suomen suurimmaksi ravintoloiden näkyvyyden edistäjäksi. TableOnline.fi on osa City-lehden mediarypästä.
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:28
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin