1 kommentti

Leccare

18.10.2012 17:23

Toivottavasti et sa rahaa tuollaisen "tää on hyvää ja tässä on alkoholia"-arvion tekemisestä. Sen lisäksi, että kyseinen olut olisi pitänyt nauttia oikean tyyppisestä lasista (punaviinilasikin olisi kelvannut), Chimayn sinisen voi nauttia niin hiivalla kuin ilman jolloin maut eroavat huomattavasti toisistaan. Chimayn sinisen luonnonkorkilla varustettu versio kelpaa myös kypsytettäväksi ja on optimaalisimmillaan n. 7 vuoden ikäisenä. Pieni paneutuminen aiheeseen olisi bloggaajaltakin paikallaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi