Tällä kertaa napataan herkullinen seurusteluviini Ranskasta piristämään tätä muuten punaviini painotteista vuodenaikaa. Katso kommentit viinistä videolta. Cheers!
Klipissä maistettu viini: Gustave Lorentz Sylvaner Réserve (9,99€)
Tällä kertaa napataan herkullinen seurusteluviini Ranskasta piristämään tätä muuten punaviini painotteista vuodenaikaa. Katso kommentit viinistä videolta. Cheers!
Klipissä maistettu viini: Gustave Lorentz Sylvaner Réserve (9,99€)
6 kommenttia
Anonyymi
25.11.2010 13:07
"Menee mukavasti alas!" Truu dat!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Ilkka Sirén
25.11.2010 15:41
Can I get a f*cking amen?! =D
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
3.12.2010 09:57
Katkarapucocktail, salaattipohja, omenaa, päärynää, avocadoa ja tomaatti-chili-majoneesi, vähän happoa limeä/sittistä + tää viini.
Aina välillä osuu et lopputulos on enemmän ku osiensa summa.
Toimi ihan älyttömän hienosti. Kyllähän tässä joku "kesän" maku tai fiilis on, kokeillaan sitten uudestaan grillattujen kasvis- ja kalaruokien kanssa. Pikkaisen ohut oli, ehkä olis pitäny vähemmä kylmää, mikähän olis oikea lämpötila?
Ei niin hyvä kuin edellinen small lot riesling, mutta kyllä tääkin löytö on. Erilainen, mukava uusi tuttavuus. Sanoo siis chardonnay-riesling-mies.
Mitäs muita valkoviini rypäleitä alkosta löytyy jotka olis hintansa väärtejä (maks 15€)....mielenkiinnolla odotellaan:)
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Ilkka Sirén
3.12.2010 15:09
Kiitos kommentista. Mukavaa että maistu vinkku. Mä en itse ihan jääkaappi kylmänä tämmösiä viinejä tykkää juoda. Ihan snadisti ku on viilennetty niin mun suuhun toimii mainiosti, pääsee aromit hyvin esiin.
Yks valkkari joka on mun mielestä enemmän kuin hintansa väärti Bellinghamin Grenache Blanc Viognier (niiden Chenin Blanc toimii myös hyvin). Katso video tästä -> http://www.city.fi/yhteisot/blogit/ilkka_siren/111374/
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
10.12.2010 09:57
Juu mä join sen jääkaapista melko suoraan, ja kuten sanottu vähemmän kylmää olis riittäny:) ehkä vihanneslokeron lämpö olis ollu jees.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Ilkka Sirén
15.12.2010 14:41
noita lämpötiloja on ihan hyvä kokeilla ja katsoa miten ne vaikuttaa aromeihin. mutta mun motto on että parempi liian viileenä ku liian lämpimänä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin