Viinisuositus 2.0 - Schloss Gobelsburg

  • Ilkka Sirén

Tällä kertaa vuorossa on von Trappien kotimaa Itävalta! Tämä kyseinen vinkku on ruokaviini vailla vertaa. Aromeissa mennään Lipsi mehujäästä (päärynä) valkopippurin ja yrttien kautta vehnäpeltoon. Näillä aromeilla taklaa vaikeatkin ruokakombot. Lisäksi veden kielelle nostaa hapokkuus like you wouldn't believe! Mieletön vinkku joka kannattaa testata.

Ps. Pahoittelen mun gonzo kuvausta ja taustahälinää =)

Klipissä maistettu viini: Schloss Gobelsburg Grüner Veltliner Steinsetz (16,65€)

8 kommenttia

Ilkka Sirén

1.7.2010 12:02

Aurinko paistaa silmää niin pahasti että virnuilen ku Mauno Ahonen konsanaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

1.7.2010 15:40

Ai vaikeatkin ruokakombot taklataan? Meinaatko siis, että tästä saisin seuralaisen sille The Bernard Series Whole Bunch... :n kanssa välirikon tehneelle mm. punasipulia, jokirapua, rucolaa ja anjovista sisältäneelle herkulleni? ;)

Äh, se salaattisysteemi on ehkä siirrettävä kuivien omenasiidereiden valtakuntaan. Tai veden. Tai... etsintä jatkuu :) Ei tän itävaltalaisen hinta muuten ahdistava ole, mut jos punasipuli jne ottaa heti siitä tyrmäysvoiton, niin sit ei toki ilahduta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ilkka Sirén

1.7.2010 15:43

Syötkö saidi joskus muutakin kuin punasipulia ja anjovista? =D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ilkka Sirén

1.7.2010 15:44

Ps. En laske anjovista kalaruoaksi.... se on ihan oma juttunsa ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ilkka Sirén

1.7.2010 15:53

Pps. Kuka sanoi ettei miehet osaa tehdä ku yhta asiaa kerralla? Toinen käsi kuvaa kameralla, toinen pyörittää viiniä lasissa ja suu suoltaa shaibaa minkä kerkeää. Ok, myönnettäköön että lopputulos ei vältsiin oo paras mahdollinen mutta yritystä on.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

1.7.2010 17:11

Aiai, Ilkka-poika ei vastannut kysymykseen.. ;) Ja mainitsinhan mä silloin taannoin syöväni karitsaakin. Ja kaikkea muutakin, kunhan se on hyvää.

Ja ei anjovis täällä(kään) paljon sen useammin uppoa kuin esim juuri jokirapucaesarsalaattihässäkän kastikkeeseen.. mut siihen sitä tuleekin paljon. Eikä sekään ehkä viinivalinnassa auta, että samaan soppaan tulee vielä kapriksia, sinappia ja sitruunaakin... viinikandidaattiparka! :D

Mutta niin. Punasipulia kyl nyt tulee laitettua kesällä vaikka mihin, kun se on niin hyvää. Kyllä siltäkin muutamat jutut säästyy... niin kuin nyt esim crème brûlée ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

1.7.2010 17:13

PS. Ei kukaan sanonut. Korkeatasoista gonzoa ja silleen ;) Muuten ei haitannut, mutta heikompi vois siitä viinipulloon siirtymisestä kokea lievää merisairautta kuivalla maallakin. Mut ehkä, jos katsois pienessä viinituiskeessa, horjuminen tasoittuis kokonaan pois? ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ilkka Sirén

1.7.2010 17:25

Hehe, nää viinisuositukset onki tarkoitettu katsottavaksi pienessä pierussa. Ei mun naamaa selvin päin kukaan jaksa kattoa =D

Jos nyt vaikka vertaa tätä viiniä siihen Etelä-Afrikkalaiseen GB-Viognieriin niin tää Schloss on mun kirjoissa parempi ruokaviini noin niinku yleisesti. EA viini on täyteläisempi, siinä on sitä Afrikan aurinkoa nääs. Se toimii toki ruokien kanssa, ofköörs, mutta myös seurusteluviininä koska siinä on enemmän bodyä. Schlossissa on niin pirullinen hapokkuus (asia jota rakastan) että se ois ku vetäis partaveitsenterää kielen päällä. Se pullo toimii sika hyvin suomalaisessa sekamelska kalapöydässä missä on sillä, graavii, kylmäsavuu jne. ja uusia perunoita. Sushi olis kyl aika jees kombo!

No, mutta nää on tämmösiä juttuja jotka selvii kokeilemalla. Mikä se sun kysymys oli? Käykö Schloss sun punasipuli-anjovis tsydeemiin..?? Voisi natsata paremmin ku Etelä-Afrikan vinkku. Kokeile ;-)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi