Taleggio-juuston kanssa sauvignon blanc vai amarone vai kumpi vaan?
Valkosipulikeitolle (valkoviini-kermapohjainen) + parmankinkulle, mikä näitä kolmesta: Louis Massing Bryt Reserve, Jansz Premium Cuvée Brut, vai Engel Crémant d`Alsace Chardonnay Brut?
2 kommenttia
TurnOnTheNight
10.2.2012 01:09
Moi,
Taleggio-juuston kanssa sauvignon blanc vai amarone vai kumpi vaan?
Valkosipulikeitolle (valkoviini-kermapohjainen) + parmankinkulle, mikä näitä kolmesta: Louis Massing Bryt Reserve, Jansz Premium Cuvée Brut, vai Engel Crémant d`Alsace Chardonnay Brut?
Ty.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Ilkka Sirén
16.2.2012 13:25
1. Sauvignon blanc
2. Engel
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin