Tiistai oli kuulkaa sellainen päivä, että tämä tyttö lähti retkelle. Kävipä myös niin, että lounasaikaan tuli nälkä. Detox-viikkoa viettävä Ulla ajatteli ensimmäisenä suunnata salaatille, mutta puhtaasti journalistisista syistä päätyi testaamaan Classic Pizzan gluteenittomat pizzat. Puhtaasti siitä syystä, että sais vinkattua tai haukuttua uuden mestan teille. Yhtään ei tehnyt pizzaa mieli. (Jepjep).
Classic Pizza on vähän niinkuin jo ketjupaikka ja sijaitsee aika pitkälti ostoskeskuksissa. Ei ihan mun ykkösvalinta ruokailemaan, mutta journalistiset syyt, tiedättehän. Kauppakeskusraflaksi Classic on superviihtyisä. Tiskin alta näet mitä raaka-aineita pizzaasi laitetaan, tonnikala oli esim. eettistä John Westiä.
Listalla huomion herätti Jyrki Sukulan ideoima Truffo, sisältäen mozzarellaa, rucolaa, tuoreita herkkusieniä, tuoreita siitakesieniä, punasipulia ja tryffeliöljyä. Yksi sellainen, kiitos.
Vastapäätä istuva avokki (aika tulla kaapista ulos, Viiskulman entinen sinkku-festarieläin on nyt viety!) sai eteensä Pollo Barbequen, mm. Grillikanaa, pekonia ja BBQ-kastiketta.
Pizzat oli superhyvät. Pollo Barbeque oli suussasulavaa, tällaisia viis darrassa, kiitos! Pizza oli suht perinteinen, kuitenkin sieltä herkullisimmasta päästä.
Truffo taas oli Jyrki Sukulamaiseen tyyliin hienostuneempi, sopisi tuonne hienostorafloihin milloin vain.
Pizzapohjat? Mun kahvakuulailutkaan eivät riittäneet, hiki tuli pizzaa viipaloidessa, sen verran sitkeä tuo pohja oli. Ei se pahalta maistunut, mutta työtä se teetti.
Kyllä tämä mesta kehuja saa, sinne vaan itse testailemaan, kaksi tyytyväistä asiakasta käveli ravintolasta ulos.
Classic Pizza,
Helsinki, Stockmann
Helsinki, Itäkeskus
Vantaa, Jumbo
Espoo, Iso Omena,
Espoo, Sello
JNE!