Keittiössä kiehuu kahvi, ja kaikki on tuiki tavallista. Veitsilaatikon lapsilukkona toimii sentään sisilialainen miekkakalan miekka, ja isännän kahvinkulutus on raskasta: 6 – 10 kuppia päivässä.
Koskinen on tuore aviomies, joka valmistaa ruokaa muutaman kerran kuukaudessa. ”Nata on yksinkertaisesti talon paras kokki. Syömme yhdessä joka päivä. Parasta ovat enchiladat ja lasagne.”
Poikamies-Koskinen kokkasi säännöllisesti, ja vanhat bravuurit onnistuvat edelleen. Eniten syntyy lihapullia, makkarakastiketta ja lettuja. Takapihan grillissä valmistuvat marinoidut porsaankyljykset. Ruokahalusta miestä ei voi moittia.
”Syön kolme lämmintä ateriaa päivässä. Yhdeltä edellissillan jämät, viideltä pääruoan ja kymmeneltä uuden kierroksen. Välipalaksi menee ruisleipää, punajuurisalaattia ja piimää.”
Eniten Koskinen pitää intialaisesta, venäläisestä ja tex mex -ruoasta.
”Mahtavin ravintolakokemus on Alexander Nevski, jossa söimme Amorphiksen kanssa Tuonelan jälkeen. Viisi ruokalajia ja sellaiset tarjoilut, että ilta päättyi pöydillä tanssiin.”
Muuten ulkomailla menee paljon hampurilaisia, ja mukana kulkee aina isoin turkinpippuripurkki.
”Puolet karkkina ja lopuista salmiakkivodkaa.”
Mitä juomisiin tulee, valkoviiniin Koskinen ei koske. Punaisista parasta on chileläinen Casillero del Diablo ja oluista Karhu ja Guinness. Väkevistä Ruski Standard -vodka ja Charles House -viski.
Parasta ravintolaruokaa ovat Iguanan kanaburritot ja take awaytä Tikkurilan Haulerin smetanapizza. Myös jääkaappi täyttyy Tikkurilassa. ”Prismassa, koska meillä on S-etukortti.” Tästä lähdetään, Paradise Lostin kanssa Euroopan kiertueelle.
Hellapoliisi
Jääkaapissa
Eilisen enchiladan loppu, tuoreita vihreitä pepperoneja, appelsiinimehua, maitoa, pestoa, munia, pippurimakrillia, sweet chili -kastiketta, punajuurisalaattia ja lihaperunasoselaatikkoa.
Ratsia
Perunaa
Pippurimylly
Viinipullon ilmaaja
Teepallo
“Siivilä tulossa.”
Munakuppi:
Biojäte
Metallimiehen makkarakastike (3:lle)
1 sipuli
50 g voita
2 – 3 rkl vehnäjauhoja
2 – 3 dl vettä
1 pkt HK:n Sinistä
Kuullota sipuli paistinpannulla. Lisää jauhot, vesi ja makkarasiivut. Mausteiksi paprikajaa, mustapippuria, maustepippuria, chilijauhetta, ruokalusikallinen ketsuppia ja koko pinnan leveydeltä grillimaustesekoitusta. Sekoita hyvin ja hauduta 10 – 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoiluseuraksi keitettyjä perunoita.
Juoma: Olut tai piimä.
Soundtrack: Darkthronen Panzerfaust -albumi.