Lama on ruma sana ja ennakoitu jopa seitsemän prosentin lasku beekooteessä ei ole leikinlaskun paikka. Työ karkaa tekijöiltä, epävarmasta on tullut uusi varma.
Kun kesäkuussa seisoin hyvämaineisen helsinkiläisen yöravintolan baaritiskillä, torikammo kolkutteli. “Arkiviikon juhlat - finito”, kertoi baarimestari. Keskiviikon pikkulauantaista ei syntynyt varjoakaan parketille.
Osa talouden pudotuksesta on mielentilaa, josta seuraa liiallista nyhjäämistä Twitterissä, vaikka ihmiset ovat parhaimmillaan livenä kuten vuosi sitten, tiesimme.
Haluatko siis niskalukon vai tehdä hyviä tekoja esimerkiksi sen puolesta, että saamme nauttia jatkossakin kelpo ravintolakulttuurista?
Kun jokainen tämän lehden 414 000 lukijasta nauttii yhden herätesiiderin ravintolassa joka viikko heinä- ja elokuun ajan, turvataan yli 200 ihmisen ravintoladuuni vuoden ajaksi. Ken tietää hauskemman tavan pelastaa kansakunta, tarkoitus pyhittää senkin keinon.
Pete Suhonen
Vastaava päätoimittaja
P.S. Luet City-lehden Suurta Suomi-opasta, joka esittelee kesäkaupungit Helsingistä Ouluun.
2 kommenttia
Siiderisiebbo
9.7.2009 14:19
Mainio idea *nosta tuoppia* !!!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Anonyymi
27.7.2009 10:47
ei nyt rueta mittään helvetin siidereitä tukemaan ollenkaan!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin