Rosalan saaristolaispanimo pitää majaansa Rousalassa, eikä tämän panimon kohdalla ole tosiaankaan kyse mistään massatuotannosta, sillä panimo nimeää itsensä Suomen pienimmäksi 200 litran keittokoolla ja 10 000 litran vuosituotannolla.
Rosalassa pannaan suodattamatonta, pastöroimatonta olutta pienellä mittakaavalla ja isolla sydämellä. Ainesosia käytetään eri puolilta maailmaa.
“Oluemme pannan ainoastaan parhaasta maltaasta, humalasta ja hiivasta. Kehitämme jatkuvasti reseptejämme, jotta saisit parhaan mahdollisen oluen lasiisi”, panimo kuvailee tekemistään.
Lue ja tutustu muihin suomalaispanimoihin: Suomalaiset pienpanimot rynnivät joukolla stadilaisiin hanoihin
Tutustu Rousal Brygghusin tuotteisiin osana Finnish Craft Beer Revolution. Rousal Brygghus esittäytyy olutravintola Kuikassa 28.9.–1.10.