Tampereen ravintolaskeneä ovat piristäneet useat uutuudet viimeisen puolen vuoden aikana. Jos mielit jotakin uutta syötävää Mansessa, tässä viisi tuoretta ravintolaa, jotka ovat testaamisen arvoisia.
August von Trappe
Verkatehtaankatu 2
Hans Välimäen belgialaisbistro August von Trappe avattiin Tampereelle marraskuussa. Menu tursuilee belgialaishenkisiä mereneläviä, pikkupurtavaa ja oluita joka lähtöön. Pubi- ja ravintolaosioihin jaettua Trappea kiitellään olutfiilistelystä, letkeästä meiningistä ja tyylikkäästä sisustuksesta. Trappesta saa myös brunssia.
Nomu Izakaya
Kyttälänkatu 11
Syyskuussa 2014 Kyttälänkadulle avattu Nomu on japanilainen izakaya-ravintola, joka toimii kuten espanjalainen tapasbaari. Tarjolla on muun muassa sushia, burgereita ja perunoita moneen makuun. Erityismaininnan Nomu saa vaihtuvasta lounasmenusta: lounas suunnitellaan kunakin päivänä saatavilla olevien raaka-aineiden mukaan.
Ravinteli Pork & More
Aleksanterinkatu 29
Ravintelien Bertha ja Huber taustajoukot panivat elokuussa 2014 pystyyn rennomman, katuruokatyyppisen ravintolan, jonka tarjonnassa keskitytään aliarvostettuun possunlihaan. Konstailematon syvän etelän ruoka, oluttietoisuus ja laadukas palvelu ovat asiakkaiden mieleen.
Sitko Pizza & Bar
Näsilinnankatu 22
Syyskuussa 2014 Tampereen keskustaan avattu trendikäs pizzaravintola eroaa kilpaiijoista pizzataikinallaan, joka on tehty vuosia vanhasta taikinajuuresta. Kiitosta Sitko saa mielenkiintoisista kausipizzoista, laajenevasta ruokalistasta (joka sisältää nyt myös salaatteja ja jäätelöä) sekä virkistävästä olutvalikoimasta.
La Fiesta
Sammonkatu 50
Kalevaan elokuussa avatussa meksikolaisravintola La Fiestassa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia. Maittavan ruoan lisäksi raflaa kiitellään viinivalikoimasta ja sunnuntaibrunssista, joka on usein loppuunmyyty. ¡Ay caramba!
1 kommentti
gecgdh
11.2.2015 16:49
Sitkon pizzan kamalia ja kuivia lättyjä
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin