Ravintola Mille Mozzarellen tiloista saa vielä kuukauden verran pariisilaiskonseptin mukaista ravintolabaariruokaa, jonka valmistaa aito, ranskalainen kokki.
Bistrotek on pop up -ravintola Mille Mozzarellessa ja se palvelee asiakkaita keskiviikosta lauantaihin kello 17-22. Bistrotekin ruokafilosofia on edullista laaturuokaa fine diningin ja perinteisen pubiruoan välimaastosta. Idea on, että asiakas voi baarissa istuessaan tilata hyviä ja laadukkaita annoksia edulliseen hintaan viinilasillisensa kaveriksi. Bistrotekissä yhdistyvät siis viinibaarin tunnelma, ravintolan laatu ja snägärin hinnat.
Ruokalista vaihtuu viikoittain tai jopa päivittäin riippuen saatavilla olevista raaka-aineista. Annoshinnat vaihtelevat 6-10 euron välillä. Kaikki annokset valmistetaan käsin alusta loppuun paikan päällä. Ravintolan juomapuolesta vastaa italialainen sommelier.
Bistrotek, Pursimiehenkatu 7. Avoinna ke-la 17-22 toukokuun puoleenväliin saakka.