Mäkelänkadun ravintoloiden joukosta löytyy useita kansainvälisiä yrittäjiä. Yksi heistä on kolumbialainen Felipe Sarmiento, jonka yhdistetty kahvila ja viinibaari tarjoaa myös pientä purtavaa.
Sarmiento kertoo videolla työskennelleensä ruoan parissa jo pitkään, ja idea omasta kahvilasta syntyi, kun hän halusi tuoda lisää eteläamerikkalaisia makuja myös Suomeen.
Pienet tilat eivät salli täysverisen ravintolan pyörittämistä, mutta meksikolaishenkiset tostadat syntyvät kätevästi pienessäkin keittiössä.
Sarmiento yhdistelee luovasti latinalaisamerikkalaisen keittiön erilaisia vaikutteita.
“Arvelen, että kolumbialainen ravintola ei välttämättä menestyisi täällä, mutta olen yhdistellyt eteläamerikkalaisia reseptejä”, Sarmiento sanoo.
Bocasin päätuote on kuitenkin kahvi, joka tulee luonnollisesti Kolumbiasta. Saatavilla on myös viinejä niin Chilestä kuin Etelä-Euroopastakin. Sarmientolla on kontakteja maahantuojiin, joiden kautta listalle on saatu oma valikoimansa portugalilaisia, espanjalaisia ja italialaisia viinejä.