Punavuoreen keväällä avattu Ravintola Manna on pieni korealainen ravintola, joka keskittyy olennaiseen. Tarjolla on vain muutamia ruokalajeja: bibimbapia, bulgogia, dumplingeja sekä korealaisittain valmistettua sushia, kimbapia.
Korealaista kulhoruokaa bibimbapia löytyy montaa sorttia. Riisin ja vihannesten kanssa kulhon täytteeksi saa esimerkiksi bulgogi-nautaa, lohta ja avokadoa sekä tofua. Terveellisen kulhoruoan kruunaa itse tehty kimchi, jota saa pyydettäessä myös vegaanisena.
Oikeaoppinen kimchi valmistetaan fermentoimalla, ja sen valmistuminen vie Mannassa kaksi vuorokautta. Myös korealaiset maustetahnat, kuten chilitahna gochujang sekä soijakastike saavat ominaisen makunsa fermentoinnin kautta.
Mannan ravintoloitsijoilla on jo kahdeksan vuoden kokemus alalta, ja heillä on suunnitelmissaan laajentaa toimintaansa syksyllä isomman ravintolakeittiön voimin.
Ravintola Manna, Merimiehenkatu18