Tämä on Cityn ja Grillssonin yhteistyössä tuottama ravintolaesittely.
Grillssonin vahvuus on taito loihtia kovan luokan pihvit. Black Angus ja Hereford -pihvit kypsennetään sirkulaattorilla matalassa lämmössä ja grillataan laavakiviparilalla ja tuloksena syntyy lihansyöjän unelma.
Lihan kumppaniksi tarjoillaan itse tehdyt kastikkeet ja lisäkkeet. Grillssonissa annoskateudelta vältytään listalla, jolta jokainen voi koota oman ateriansa. Pihveistä voit valita sisäfileen, ulkofilee ja entrecoteen lisäksi Beef Wellingtonin tai katkaravuilla varustetun Surf & Turf -sisäfileen. Tarjolla on perinteisten bernaise- ja kantarellikastikkeen ohella muun muassa calvados-pippurikastiketta, etana-viski-maustevoita tai punaviinivoita.
Grillssonin miljöössä ei turhia kikkailla. Tarjolla on tuttua ja turvallista olohuonemaisuutta, takkoineen, kirjahyllyineen ja takorautakoristeineen. Pehmeille sohville uppoutuneen, pihviään herkuttelevan ruokailijan elämykseen viimeisen silauksen tuo seinältä tuijottava peuranpää.
Kallion monipuolinen ja värikäs ravintolatarjonta rikastui Grillssonin myötä suomalaisen ravintolamaailman kulmakivellä, perinteisellä pihviravintolalla. Jatkuvasti muuttuvassa Kalliossa kysyntää riittää kaljakuppiloiden ja etnisten ravintoloiden ohellakin, sillä ravintolakokemuksia alueelta metsästää yhä laajempi joukko kaupunkilaisia.
Jälkkäriä!
Sano CITY Grillssonissa, niin saat jälkiruoan pääruoan yhteydessä ilmaiseksi 15. tammikuuta 2014 saakka.