Suomen-kaipuusta pihvipaikka
Kehräsaari saa joulukuussa uusia makuja ja tuoksuja, kun tamperelaissyntyinen Top Chef -ohjelmasta tuttu huippukokki Stefan Richter avaa ravintolan entisen Fall’sin tiloihin yhteistyössä Restamaxin kanssa. Stefan’s Steakhouse on amerikkalaisen Richterin Suomen valloitus ja paikka panostaa korkealaatuisiin pihveihin. Myös suomalaisuus korostuu – syntyihän ravintola Richterin rakkaudesta synnyinmaahansa ja sen ruokaan. Suomessa armeijan käynyt Richter ideoi jo teemaviikkoa inttiruoille. Fall’s on kokenut muodonmuutoksen, kun ravintolaan on muun muassa rakennettu takka ja terassille lasikatto ja -seinät. Terassi voidaan nyt myös lämmittää talvikäyttöä varten.
Stefan’s Steakhouse, Kehräsaari
Uusien urien pub
Roast aukaistaan 26.11. Tarjolla on à la cartea gastropubissa – eli jotain uutta. Ruokalistalla korostuvat korkealaatuiset raaka-aineet lähiruokaa unohtamatta. Hauskoja erikoisuuksia, kuten Beer Can Chicken, ja tulisia chiliruokia Poppamiehen tapaan.
Roast, Tammelan puistokatu 34
Isoäidin tapaan
Viialan kotileipomo on avannut yhdistetyn kahvilan ja wanhan ajan leipämyymälän. Tarjolla on tuoretta leipää joka päivä sekä laaja valikoima suolaisia ja makeita klassikkoleivonnaisia. Harvinaisuuksiakin löytyy, kuten parikiloinen Jättilihapiirakka.
Viialan kotileipomo, Kuninkaankatu 17
Tuoreinta Turtolassa
Tampere sai kymmenennen Subwayn, kun Turtolan uusittuun kauppakeskukseen avattiin patonkikeidas. Uusimmasta ravintolasta saa kaikki tutut Subit. Subwayn www-sivuilla voit liittyä Sub Clubiin, jolloin kuulet ensimmäisenä tarjouksista ja uutisista niin Turtolassa kuin muuallakin.
Subway Turtola, Martinpojankatu 4