Kahvila kuin ravintola
Sokoksen kahvilapuoli oli remontissa koko kesän ajan, mutta nyt täysin uudistunut Sokos Café on avautunut asiakkaille. Asiakaspaikkojen määrä on kasvanut samalla lähes 200:aan. Eniten kahvilassa on uudistunut ruokapuoli, johon kiinnitetään huomiota lähes ravintolamaisella intohimolla.
”Meillä on töissä kolme täysin keittiöpuoleen keskittynyttä henkilöä”, ravintolapäällikkö Pirjo Kestilä kertoo.
Käytännössä keittiöerikoistuminen tarkoittaa sitä, että uudessa Caféssa tehdään leivoksista suuri osa itse ja että asiakas voi tilata tuorepasta- ja salaattiannoksia, jotka kokki tekee aivan nenän edessä. Maisematkin ovat kunnossa, sillä yläkerrokseen pääsee pian suoraan Hämeenkadulta näköalahissillä.
Sokos Café, Hämeenkatu 21
Esplanadin lähiruokaviikot
Oluthuone Esplanadi on aloittanut tällä viikolla lähiruokaviikkonsa, jotka jatkuvat lokakuun alkuun saakka. Tarkoituksena on nostaa esille pirkanmaalaisista aineksista tehty herkullinen ruoka. Tarjolla on muun muassa lähitiloilta tulevaa Limousin-härkää.
Oluthuone Esplanadi, Kauppakatu 16
Villisian Oktoberfest
Viime vuosina Suomeenkin entistä laajemmassa muodossa rantautunut perisaksalainen Oktoberfest valtaa tänä vuonna myös ravintola Villisian. Oktoberfest-teema näkyy ravintolan tarjonnassa voimakkaasti syyskuun 17. päivästä alkaen.
Villisika, Verkatehtaankatu 3