Kansainvälisestikin noteerattu suosikkiravintola laajentaa Kamppiin

Villa Severino tuo palan Napolia Helsingin sydämeen uudella Kampin toimipisteellään.

  • Mitä: Napolilaisia herkkuja
  • Milloin: Avajaiset 23.10.2024
  • Missä: Kampin kauppakeskus

Helsinkiläisten sydämet Helsinki Outletin -ravintolallaan sulattanut Villa Severino laajentaa toimintaansa avaamalla uuden toimipisteen Kampin kauppakeskuksen 5. kerrokseen lokakuun lopulla.

Villa Severinon Kampin toimipiste jatkaa Outletista tuttua linjaa tarjoamalla käsityönä valmistettuja ruokaelämyksiä laadukkaista raaka-aineista.

Aitoja napolilaisia makuja keskellä Helsinkiä

Villa Severino on saanut nimensä perustajansa Severino Salzanon mukaan.

Pizzamestarin syvä tietämys napolilaisesta ruokakulttuurista maistuu kaikessa tekemisessä, mutta erityisesti se on nähtävissä - tai tarkemmin sanottuna maistettavissa - Villa Severinon omassa erityisessä pizzataikinassa.

Maestro pizzaiolo Salzano on tullut tunnetuksi innovatiivisesta tavastaan käyttää taikinassaan erilaisia jauholaatuja, kuten spelttiä ja täysjyväviljaa. Vähintään 72 tuntia kohotetusta taikinasta paistuvat ilmavat ja kuohkeat pizzat nostivat Villa Severinon tänä vuonna Euroopan 50 parasta pizzeriaa -listan sijalle 48.

Tämä sijoitus jos mikä vahvistaa ravintolan asemaa Helsingin parhaiden pizzerioiden joukossa.

LUE LISÄÄ: Ostoskylässä sijaitseva ravintola nostettiin Euroopan parhaiden joukkoon: “Erinomainen!” 

Vaikka pizzat ovat saaneet eniten huomiota, Kampin ravintolassa ei nautita pelkästään pizzoista, vaan tarjolla on laaja kattaus italialaisia herkkuja aina antipastoista pastoihin.

Oma tärkeä roolinsa on myös jälkiruoilla. Salzanon vaimo Carmen Castillet, ravintolan toinen omistaja ja gelato-mestari, valmistaa asiakkaille gelatoa, joka on harvinaisuus jopa Italiassa. Käsityönä 100-prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista valmistetut kylmät herkut vievät syöjänsä hetkessä Välimeren auringon alle.

Villa Severinon uusi Kampin toimipiste tulee tarjoamaan palan Italiaa keskellä kaupungin vilinää. Vaikka kaupunki ympärillä ei nuku, ravintolan tunnelmaa huokuva sisustus ja lämmin palvelu kutsuvat rentoutumaan ja nauttimaan laadukkaista italialaisista ruokaelämyksistä niin lounaalla kuin illallisella.

Ravintola avaa ovensa 23.10. ja on auki viikon jokaisena päivänä. Varaa pöytä uutuuteen jo nyt.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi