Kaupungin mehevimmät pihvit löytyvät täältä: "Ruoka oli 10/10"

City selvitti, minne kannattaa suunnata mehevien pihvien perässä.

Kunnon pihville on toisinaan oma aikanasa ja paikkansa, mutta tuhannen taalan kysymys kuuluukin, mistä löytyvät ne kaikkein mehukkaimmat yksilöt?

Poimimme Helsingin ravintolatarjonnasta paikat, joiden pihvit keräävät asiakkailta kehuja kerta toisensa jälkeen.

Lönkka Bull & Bottle

Dry age -raakakypsytetyt lihat ja lihaisia makuelämyksiä täydentävät viinit ovat pääosassa tässä Lönnrotinkadulla sijaitsevassa ravintolassa.

Lähituottajilta ravintolaan saapuvat lihat saavat marmoroitua Lönkan kaapissa kolmesta neljään viikkoa ennen asiakkaiden lautasille päätymistä. Tästä kaikesta voidaankin jo päätellä, että lopputulos on mureaakin mureampi.

Kun nämä lihat tarjoillaan ylistystä keräävän palvelun kera, ei voi muuta kuin hymyillä.

“Ihana paikka! Täydellinen illallistunnelma pehmeän himmeässä valossa. Ruoka oli hintansa väärti ja pihvi oli kypsennetty oikein mediumiksi. Palvelu 10/10.”, TableOnlinen arvostelussa ylistetään.

PS: Äläkä vaan unohda kysyä niitä viinisuosituksia!

Goodwin Steak House

Aito amerikkalainen pihviravintola Goodwin Steak House on ravintola sinulle, joka yksinkertaisesti rakastat lihaa. Ravintola käyttää annosten valmistuksessa vain parhaita raaka-aineita, jotka valmistetaan herkullisen meheviksi Josper-puuhiiliuunissa.

Ravintolan ytimessä ovat hyvin marmoroituneet, black angus -naudanlihasta valmistetut pihvit, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden ja mieltymysten mukaan.

TableOnlinen arvosteluissa tämä ravintola saa ruoan lisäksi kehuja mukavasta tunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Monet kannustavat suuntaamaan tähän ravintolaan etenkin lounaalla, jolloin pääset herkuttelemaan hyvillä ruokaelämyksillä illallista edullisempaan hintaan.

"Täydellistä! Paras punaviinikastike, jota olen ikinä syönyt!" TableOnline-käyttäjä kehuu.

Gastrogrill Muré

Ullanlinnassa sijaitsevan Gastrogrill Murén valttikortteja ovat lähialueilta ravintolaan saapuvat lihat, joista valmistetaan taidolla ja intohimolla maukkaita annoksia. Tässä ravintolassa lihaan ja sen tuottajiin suhtaudutaankin erityisellä kunnioituksella. 

Gastrogrill Muren annoksissa ruokanautinnon kruunaavat sesongin kasvikset sekä herkulliset kastikkeet - juomia ja palvelua unohtamatta.

“Tässä ravintolassa kaikki oli täydellistä! Sijainti, työntekijät ja se kaikkein tärkein, eli ruoka oli 10/10”, Tripadvisorissa ylistetään.

Woolshed Helsinki

Helsingin sydämessä sijaitseva gastropub Woolshed on takuuvarma valinta kaikille pihvien ystäville. Ravintolan ruokalistalta löydät niin amerikkalaisia klassikkopihvejä, ribsejä kuin lampaankaretta.

Ylistävissä arvosteluissa asiakkaat kehuvat maukkaiden pihvien lisäksi etenkin ravintolan rentoa tunnelmaa sekä laajaa juomavalikoimaa.

“Isot annokset, maukkaat ruoat, hyvä tunnelma sekä ihana henkilökunta”, eräässä TableOnlinen arvostelussa ylistetään.

Manhattan Steak House Esplanadi

Suomessa jo vuodesta 1986 toimineet legendaariset Manhattan-ravintolat tunnetaan herkullisista pihveistään, edullisista hinnoistaan sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta.

Omien reseptien mukaan tehdyt kastikkeet antavat maukkaille annoksille viimeisen silauksen!

“Ruoka oli koko porukan mielestä todella hyvää! Kokille 10+ pihvin ja vihannesten valmistamisesta. Pihvi meni omaan TOP viiteen”, TableOnlinen arvostelussa hehkutetaan.

Caverna

Yliopistonkadulla sijaitseva luolaravintola Caverna on yksi niistä ravintoloista, joiden annokset yllättävät sinut täysin.

Tämän ravintolan erikoisuuksia ovat nimittäin aidot brasilialaiset churrasco-lihavartaat, joita ympäri ravintolaa pyörivät tarjoilijat vuolevat lautasellesi toiveidesi mukaan. Nämä grillivartaat pyörivät ravintolan suuressa grillissä aina lounaan jälkeen ja viikonloppuisin.

Monipuoliset liha- ja lisukevaihtoehdot, nopea ja ystävällinen palvelu sekä runsaat annokset ovatkin Cavernan valttikortteja.

LUE MYÖS: 

TOP5 pastapaikat Helsingissä: "Parempaa ei ole saanut edes Italiassa"

Klassikkoravintolat Helsingissä: 10 suosikkia, joita asiakkaat rakastavat

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi