Helsingin panimotarjonta laajentuu entuudestaan, kun Kallioon avataan ensi vuoden alussa Panimopubi Panema, jonka on tarkoitus keväällä aloittaa oman oluen paneminen. Hankkeen takana seisovat Cool Head Brewn ja Ice Beaverin tutut taitajat Pietari Kruus ja Jussi Korkeela.
Paneman ovet avataan tammikuussa entisen baarin Pääkonttorin tilalle. Avauksesta lähtien hanoista saa kahtakymmentä pienpanimotuotetta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltä tuottajilta. Lupa alkoholin valmistukselle on haettu ja se astuu oletetusti voimaan kevään aikana, jolloin oma panimobisnes saadaan käynnistettyä. Tällöin suurin osa Paneman tuotteista tullaan tuottamaan itse.
Panimopubi aikoo hakea oluita suoraan itse panimoilta, jolloin ylimääräiset välikädet tippuvat pois. Näin myös valikoimaan saadaan laajalti lähellä pantuja oluita. Näiden lisäksi Panema keskittyy tuoreuteen.
Purtavaa ei oluen kylkeen Panemasta saa, sillä tiloissa ei ole lainkaan keittiötä. Sen sijaan sinne voi mennä toisaalta ostetun ruuan kanssa. Voit hakea aterian vaikka viereisestä ruokaravintolasta tai tilata sen Woltin kautta ja silti istua nauttimassa erikoisoluita. Tämä on täysin sallittua Panemassa. Pubin edessä seisoo myös ruokarekka, josta voi hakea syötävää sisätiloihin.
Joko päästään Panemaan?
Panimopubi Panema avataan tammikuussa 2018 Helsinginkadulle.
1 kommentti
XXD
13.1.2020 16:00
Ei yhtään kommenttia..?
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin