Paluu juurille
Minibaarissa ovat puhaltaneet uudet tuulet henkilöstön täysvaihdoksen jälkeen. Uuden ravintolapäällikön Kim Rantasen mukaan kyse ei ole ennenäkemättömistä muutoksista vaan paluusta Minibaarin alkuperäisen idean äärelle.
”Suurin muutos on se, että keskitymme jälleen ensisijaisesti drinkkien tekemiseen.”
Rantanen lupaa, että Minibaarista saa taas konstailemattomia makuja. Yhtäältä asiakkaita rohkaistaan kokeilemaan uusia mieleen tulevia drinkkimakuideoita. Toisaalta intiimi drinkkibaari tarjoaa mahdollisuuden valita juomansa neljä kertaa vuodessa vaihtuvalta laajalta listalta. Ensimmäisen listan teemana on talvi, ja sen kunniaksi listalle pääsee muun muassa rommipohjainen Oakheart julep.
Minibaari, Aleksanterinkatu 29
Hullussa Porossa makuraati
Koskikeskuksen Ravintolamaailman Hullu Poro on kehitellyt uusia makuja yhdessä yli 40 asiakkaasta koostetun makuraadin kanssa. Raadin ehdottamia ideoita ja elämyksiä sisältävä ruokalista ilmestyy alkuvuodesta, ja siinä ainakin karhupihvi saanee uuden muodon.
Hullu Poro, Koskikeskus, Hatanpään Valtatie 1
Sasu Laukkonen Henriksissä
Chef & Sommelierin keittiömestari Sasu Laukkonen saapuu Ravintola Henriksin vierailevaksi keittiömestari helmikuun 3.–4. päivänä. Laukkonen on suunnitellut kaksi luomumenua, joissa toisen pääruokana on härkää ja sipulia ja toisen kuhaa ja kukkakaalia.
Henriks, Satamakatu 7
1 kommentti
Kukakuka
13.2.2012 18:11
Sasu Laukkonen....hoh-hoijaa mikä Pelle.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin