Oikeaa grilliruokaa Saludissa
Bodega Salud hankki keittiöönsä puuhiiligrillin, jollaista ei ole missään muualla Suomessa. Mullistavuus on tekniikassa: grilli on umpinainen, eikä sitä varten tarvinnut muurata savupiippua. ”Kun avotulella tehdään, ruokaan tulee savu, oikea maku ja tuoksu”, kertoo Saludin omistaja Hannu Wiss. Uunin lämpötila nousee 400 asteeseen, joten liha kypsyy takuuvarmasti. Keittiöhenkilökuntaa on käyty kouluttamassa grillin käyttöön Espanjasta asti. Saludissa on oma listansa uuden grillin tuotoksille. Hiilille aiotaan laittaa esimerkiksi häränfilettä, suomalaista kukkopoikaa, hummereita ja lampaanjalkoja. Jatkossa grilliä yritetään hyödyntää niin monessa ruuassa kuin mahdollista.
Bodega Salud, Tuomiokirkonkatu 19
Comon Amarone-menu
Italialaisravintola Ristorante Comossa tarjoillaan 27.2. asti Amarone-menua. Siihen kuuluu valkotryffeliöljyllä maustettu herkkutattikeitto, pääruuaksi paahdettua saksanhirveä, Bra duro -juustoa sekä jälkiruuaksi suklaasta valmistettua pastaa.
Como, Hämeenkatu 7, 2. krs
O'Haran olutkeidas
Ale- ja siideriviikoilla O’Hara’sissa myydään esimerkiksi skotlantilaisen Brewdogin juomia ja Fullersin Front Row -uutuutta. Tuotteet ovat tarjolla 2 alea ja 2 siideriä kerrallaan. Lisäksi tarjolla noin 35 erilaista amerikkalaista pienpanimo-olutta pullosta ja hanasta. Real Ale & Real Cider -viikot 24.2. alkaen.
O’Hara’s, Hämeenpuisto 17–19
Cola Lagerfeld
Karl Lagerfeld suunnittelee Coca-Cola Light -pullokokoelman. Muoti-ikoni suunnittelee kolme ennennäkemätöntä grafiikkaa Coca-Cola Light -pulloille. Pullot tulevat myyntiin huhtikuussa yhdessätoista maassa, myös Suomessa.