Yhteistyössä Sokotel.
Papa Albert keskittyy pohjoisitalialaisen ruoan lisäksi elämyksiin.
“Erittäin suosittu konsepti on valmistaa pizza meidän keittiömestarin kanssa. Siinä valmistetaan kolmen ruokalajin illallinen”, palvelupäällikkö Juha-Matti Heino kertoo.
Perjantaisin ravintolassa soi live-jazzmusiikki. Kodikas ravintola henkii ystävällistä tunnelmaa, jonka muun muassa toisilleen läheinen henkilökunta saa aikaan.
Vaikka monet tulevat Papa Albertiin maukkaiden pizzojen perässä, suosittelee Heino erityisesti ravintolan risottoja.
“Harvasta suomalaisesta ravintolasta saa niin hyvää ja aitoa italialaista risottoa kuin meiltä. Voisi sanoa, että keittiöpäällikkömme Lasse on Italia-fanaatikko, joten se tekeminen tulee suoraan sydämestä.”