Carnitas-tacot, 5,9e/2kpl
- Maissileipänen, haudutettua porsaanlihaa, sipulia, korianteria
Helsingin méjicobuumille ei näy loppua. Kesällä ovensa avasi nimittäin myös entisen kuubalaispaikan tiloihin Eerikinkadun loppupäähän Pueblo, rennonoloinen baari/taqueria.
Sateisena maanantai-iltana paikka on puolitäysi. Asiakkaiden keski-ikä pyörii kolmenkympin kieppeillä. Tiskin takaa kehotetaan istumaan pöytään tutkimaan ruokalistoja. Pienen bostailun jälkeen selviää, että itse tilaus tapahtuukin tiskiltä. Valitsemme laajan kattauksen melko suppealta listalta. Puolia annoksista ei kuitenkaan ole tarjolla ja lopulta jää hieman epäselväksi mitä oikein tilasimme.
Pueblon sisustus ja ilmapiiri ovat kuitenkin melko miellyttävät ja nälän kurniessa jäämme odottelemaan. Pian pöytään alkaakin tippua yksittäisiä annoksia. Raikkaita kastikkeita sekä maltillista juustonkäyttöä lukuun ottamatta ruuat ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta pettymyksiä. Limaiset purkkiherkkusienet quesadillojen välissä sekä tympeänmakuinen riisi ovat jo todellisia pohjanoteerauksia. Myös carnitasimme vaikuttavat siltä, ettei lihaa ole keittämisen jälkeen paistettu ollenkaan.
Ruokia mutustellessamme seuraamme tiskillä vallitsevaa kaaosta, jolle ei näy mitään järkeenkäypää selitystä, paitsi vajavainen logistinen suunnittelu. Pueblossa tuntuukin olevan mukana enemmän sydäntä ja fiilistä kuin ravintola-alan osaamista.
Plussat
- rento tunnelma
- järkevät hinnat
- kohtuullinen juustonkäyttö
- halpa viini (8e/24cl)
- raikkaat kastikkeet
Miinukset
- turha ryysis
- puuttuvat annokset
- sekoilu pöytiintarjoilussa
- oudot raaka-ainevalinnat
- tiskille maksaminen
4 kommenttia
nimerkki123
1.10.2011 22:35
Olen käynyt Pueblossa lounaalla ja illallisella ja kokemukseni ovat ihan päin vastaisia. Ensimmäisen kerran kävin illalla ja päätimme Saksalaisen asiakkaani kanssa kokeilla Puebloa, sillä hän on sanoi olevansa Meksikolaisen ruuan fani.
Ruoka on on hyvin meksikolaista, letut ovat aitoja, sekä tuoreita. Liha oli pehmeää. Salsakastikkeet olivat ilmeisesti itse tehtyjä. Minulle tuli himo tämän pienen ravintolan ruokiin. Saksalainen asiakkaani otti jälkikäteen yhteyttä, jotta lähettäisin hänelle ravintolan tiedot, jotta hän voisi suositella sitä suomalaisille ystävilleen.
Minä aion käydä uudestaankin Pueblossa ja on kiva, kun suomesta löytyy nyt ihan oikeita Meksikolaisia ravintoloita.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Kuivuus
3.10.2011 13:59
Ravintolan tunnelma on jees ja tiskin takana palveleva poika todella mukava, ja drinkit erinomaisia. Pelkkänä drinkkibaarina homma toimisikin hyvin, koska ruoka taasen on kuivaa eikä maistu miltään. Onneksi se sentään on edullista, joten kuivat ja mauttomat tacot eivät kovin kauaa kirvele. Palvelukaaos on myös melkoinen, tiskillä on tunkua joten kiireaikaan ruoan tilaaminen on hankalaa, ja juoman loppuessa sama jonotus taas edessä.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
kaozdayz
3.10.2011 14:16
Kaaos on kyllä melkoinen. Bisseä saa pahimmillaan jonottaa 20 min, vaikka jonossa edellä on vain 4-5 ihmistä. Baaritiskillä luennoidaan juurta jaksaen ruokien koostumuksia vaikka janoisia olisi jonossa vaikka kuinka.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin
Lunettes
12.10.2011 22:14
Vietin syntymäpäiväni Pueblossa ja voin vain ylistää : ) todella lämminhenkinen palvelu, tunnelmaan täysin sopiva musiikki ja ihanat ruuat. En ole eläessäni syönyt noin meksikolaista ruokaa Meksikon ulkopuolella! Voin ainoastaan suositella sydämeni pohjalta!
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin