Koskarin ravintola-maailma avautuu
Kiirastorstaina 21.4. Koskikeskukseen avataan kauan kohuttu ravintolamaailma: Hullu Poro, Miami, Skål ja Sunset. Ravintoloiden taustalla on kirjava joukko yrittäjiä, jotka yhdistivät voimansa ja loivat sellaisia paikkoja, joissa viihtyisivät itsekin.
”Tärkeintä ravintoloissamme on fiilis. Koko touhu on hyvällä tavalla käsintehtyä ja kotikutoista”, kertoo Teemu Aaltonen Koskiravintolat Oy:stä.
Hullun Poron ikäraja on 24, mutta alakerran Miamiin pääsevät kaikki yli kaksikymppiset. Naisille suunnattu kahvila- ja drinkkibaari Skålin ruokalista on tv:stäkin tutun Alex Nurmen käsialaa. Ruokaa – myös lounasaikaan – saa kaikista kolmesta ravintolasta.
Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1
Parsaa Tillikasta
Pajunkissojakin varmempi kevään merkki on ravintoloiden parsaviikot. Tillikasta saa parsa-annoksia 25.4. asti. Erikoislistalla on esimerkiksi savupekoniin käärittyä parsaa ja yrttivoita. Kaikki annokset maksavat 9,90 e.
Tillikka, Keskustori 2
Fransmanni tapakouluttaa
Ravintola Fransmanni vaalii ruokailukulttuuria Ruokalistalla hyvät tavat -hankkeella. Koululaisille järjestetään pöytätapaluentoja ja lapsiasiakkaille jaetaan ruokakulttuurista kertovaa kirjasta. Jokainen voi kerrata tapoja myös netistä.
http://www.tapasankari.fi
3 ravintolaani: Miss Suomi -finalisti Helena Riihitupa
- Captain Hook, Kehräsaari
"Otollinen paikka tavata isollakin porukalla. Parhaat siivet!” - New York, Hämeenkatu 5
”Sopii sekä lounaspaikaksi että illanviettoon. Hyvää palvelua.” - Näsinneula, Särkänniemi
”Veisin tänne turistin. Ylellinen ravintola hemmottelee upeilla maisemilla ja suussa sulavilla ruokalajeilla.”