Sitten olen valmis
Fransmannin, Amarillon ja Ukko Nooan remontit on saatu päätökseen. Ensimmäisenä ovensa avasi Fransmanni tammikuun alussa. Viimeisenä, helmikuun puolivälissä, aukesi Ukko Nooa.
Fransmannin ravintolapäällikön Keijo Lehtolan mukaan kaikki on pistetty uusiksi. Asiakkaille tämä näkyy 40-paikkaisena, huomattavan valoisana ruokailutilana. Amarillon sisustus taas otti askeleen kohti lämpimiä sävyjä ja muuttui tummanpuhuvaksi. Ukko Nooan terassi korvattiin uudella, lämmitetyllä versiolla. Tilamuutosten kunniaksi esimerkiksi Fransmannissa on pistetty uusiksi myös ruokalista, jonka erikoisuus on aito hummeri.
Fransmanni, Amarillo & Ukko Nooa
Hatanpään Valtatie 1
Brunssien tuloa ei voi estää
Brunssikulttuuri juurtuu hyvää vauhtia Tampereelle. Ravintola Wistub aloitti brunssit helmikuun alussa. Viinituvan brunssi houkuttelee tunnelmalla, mutta tarjolla on myös hyvää ruokaa, kuten terriinejä. Makeannälkään sopii ranskalainen kougelhopf-kakku.
Wistub Alsace, Laukontori 6B
Roast maistuu uudelta
Roastilla on uusi ruokalista, jonka suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti asiakkaiden suosikkiannoksiin. Ei siis syytä huoleen: uudelta listalta löytyvät muun muassa entistä laajempi burgerivalikoima ja mainetta niittänyt karitsanpotka.
Roast, Tammelan puistokatu 34