C:n kilvet
Ravintola C sai Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän tunnuksen laadukkaasta ruuasta, juomasta ja palvelusta. Näin ravintolasta tuli kaupungin kymmenes kilpiravintola. C ei jää laakereilleen lepäämään, vaan ottaa 17.3. seuraavan haasteen vastaan järjestäessään Wine Maker Dinnerin. Tällä kertaa illallisen ruoka-annokset tehdään tšekkiläisen Nové Vinařstvín viinitilan tuotteita tukeviksi. Paikalle saapuu myös viinitilan toimitusjohtaja Marek Spalek. Menu sisältää kuusi ruokalajia ja jää illan jälkeen noin kuukaudeksi raaka-aineista ja kysynnästä riippuen tilattavaksi viinimestarin menuna. 17.3. klo 18 alkaen 6 ruokalajin Wine Maker Dinner 52 e, viinit ruuille ja tasting 40 e. Myöhemmin menuna 62 e ja viinipaketti 50 e.
Ravintola C, Rautatienkatu 20.
Tempolla teatteriin
Tempon teatterimenu on suunniteltu erityisesti kiireisille teatterivieraille, mutta sen voi myös nauttia kaikessa rauhassa muinakin iltoina. Alkupalana menuun kuuluu talon tapaslajitelma. Pääruokavaihtoehtoina on latinohärkää tai tonnikalaa à la Costa Rica ja suu jää makeaksi jälkiruokakokoelman maistelusta.
Tempo, Hämeenkatu 15, Teatterimenu 39 e.
Olutta ja ruokaa
Maaliskuussa The Grillissä ruokalistaa uudistetaan grillatuilla herkuilla ja teemana on olut. Kaksi pääruokaa on suunniteltu maistumaan oluen kanssa. Vaalean oluen kaverina herkutellaan grillattua lohta. Tumma olut sopii nautittavaksi tummassa oluessa haudutetun häränfilee padan kanssa.
The Grill, Frenckellin aukio, www.grill.fi
Tillikassa brunssi
Maaliskuusta alkaen Tillikassa on kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina katettuna runsas brunssi kello 12–16. Huomio kannattaa myös kiinnittää Bistron liitutaululle, sillä sieltä löytää joka viikko vaihtuvan ruokatarjouksen. Lisäksi Bistrossa vietetään tummien oluiden kuukautta 8.–31.3.
Tillikka, Bistro Tillikka, Keskustori 2.
http://www.tillikka.fi