- Annos: Pizza Tijuana 14,10€
- Päällys: Runsaasti jauhelihaa, pepperonisalamia, sipulia, jalapeñoa, mexicanakastiketta ja cajunmaustetta.
- Pohja: Ohut ja kostea.
Aleksanterin teatteria vastapäätä Bulevardilla toiminut Serata pakkasi vähin äänin kimpsunsa ja kampsunsa kahdeksan ja puolen vuoden jälkeen ja tilalle ilmestyi “suomalaiseen makuun” tehtyjä pastoja ja pizzoja tarjoava Dennis punavalkoruudullisine pöytäliinoineen. Vanhasta Seratasta muistuttavat enää korokkeella olevat ikkunapöydät, joita ei ole suunniteltu minihameita käyttäville.
Sali on ahdettu täyteen pöytiä, ja ovi tuntuu lauantai-iltana käyvän tiuhaan tahtiin. Pöytä kuitenkin järjestyy, joskin edellisen asiakkaan jälkiruokalautaset ovat seuranamme ensimmäisen vartin. Mailin pituista ruokalistaa tutkiessa hintataso hieman hätkähdyttää; pizzat 13–14 euron hujakoilla, kaakao 4,20 euroa, pizzan puolitus 2 euroa, vesilasi 50 senttiä. Pääruokia edeltää raastesalaatti, jota voi parhaiten kuvata kertomalla, että se sisältää raastetta. Pizza Tijuanani on myös melkoinen pettymys. Pohja on kyllä sopivan ohut, mutta lötkö. Täytteitä on kipattu päälle isolla kädellä, mutta maussa ei juuri ole hurraamista. Aterian päälle tilaamani espresso on kyllä mukiinmenevä, mutta hinta on taas kortteliravintolaan melko suolainen (3,10 e).
Vaikka ravintola sijaitsee Bulevardilla, ei se automaattisesti oikeuta hintojen hilaamista kattoon. Mainittakoot, että parin korttelin päässä olevasta Rivolettosta laatulätty irtoaa selvästi edullisemmin.
Plussat:
- lasten leikkinurkka
- ystävällinen palvelu
- hyvä sijainti
- laaja ruokalista
- ei vessapolettia
Miinukset:
- ylävireinen hintataso
- omituiset täytevalinnat
- vetiset pizzapohjat
- tarjoilijoiden sählääminen
- täyteen ahdettu sali