Pupu luottaa kasvispainotteisen ruoan kasvavaan suosioon. Toukokuusta lähtien Pupun ruokaisia salaatteja voi nauttia myös Stockmannin kupeessa.
Pupun salaatit valmistetaan alusta loppuun käsin laadukkaista raaka-aineista. Resepteistä vastaa Petri Hotti, joka on edustanut Suomea kokkimaajoukkueessa ja toiminut myös suurlähetystön keittiömestarina.
”Meidän salaattimme ovat tinkimätöntä käsityötä niin laadun, ulkonäön kuin nautinnon osalta”, Hotti sanoo.
Kasvun taustalla on asiakkaiden kasvava kiinnostus kasvisruokaa kohtaan.
”Meidän asiakkaamme arvostavat herkullista ruokaa, haluavat tehdä kestäviä valintoja arjessaan ja kiinnittävät huomiota ruoan laatuun sekä puhtauteen. Terveellinen ja kasvispainotteinen ruoka on megatrendi, joka kasvaa kaikkialla maailmassa”, sanoo toimitusjohtaja Simo Hurme.
Pupu aikoo panostaa kasvuun jatkossakin. Aikomuksena on avata kuluvan vuoden aikana peräti kuusi uutta ravintolaa. Tavoitteen toteutuessa toimipisteitä olisi vuoden loppuun mennessä jo kymmenen.