Grand Champagne Helsinki 2015 -tapahtuma kokoaa yhteen samppanjan ystävät, nautiskelijat ja alan huippunimet. Kaksipäiväisessä yleisötapahtumassa tietotaitoaan jakavat muun muassa arvostetun Taittingerin samppanjasuvun vesa Clovis Taittinger sekä maailman vanhimman samppanjatalon Ruinartin kellarimestari Frédéric Panaïotis.
Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin ja harvinaisempia herkkuja. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla samppanjaan sopivia ruokaherkkuja ja maistelupaloja.
Tapahtumassa voi myös syventää omaa tietämystään ja kokea ainutlaatuisia juomanautintoja osallistumalla Master of Winen ja kansainvälisesti arvostetun samppanja-asiantuntijan Essi Avellanin Master Class -tastingeihin, tunnetun viini- ja samppanjaekspertin Jukka Sinivirran Premium -tastingeihin tai samppanjatalojen vierailevien asiantuntijoiden vetämiin uniikkeihin tuottajatastingeihin. Näihin maksullisiin asiantuntijatastingeihin on rajattu määrä paikkoja ja niihin voi ilmoittautua etukäteen. Tarkempi tieto luennoista löytyy tapahtuman nettisivuilta.
Kaikissa asiantuntijatastingeissa maistelulasina käytetään Lehmann Glassin upeaa käsinpuhallettua Grand Champagne -lasia.
Sisäänpääsylipun hinta ovelta on 17 €, johon sisältyy Lehmann Glassin Opale -samppanjalasi. Maistelu- ja ruokalipukkeiden hinta tapahtumassa on 2 € ja niitä voi ostaa tapahtuman aikana erikseen.
Grand Champagne Helsinki 2015 aukioloajat:
Perjantai 8. toukokuuta kello 16-21
Lauantai 9. toukokuuta kello 12-20