Ravintola Kajo on perustajiensa ensimmäinen, vaikka kaikki kolme omistajaa ovat ehtineet toimia alalla jo useamman vuoden.
Keittiön puolella vaikuttaa Veli-Matti ”Vellu” Lampinen, joka on viimeksi toiminut Lapland Hotel Tampereen keittiömestarina. Kreikkalaistaustainen Panagiotis Lykoudis on työskennellyt muun muassa Stefan’s Steakhousessa sekä Neljässä vuodenajassa ja hankkinut kokemusta myös Pariisista ja Lontoosta. Salista vastaa Marko Simunaniemi, joka toimi aiemmin ravintola Tampellan ravintolapäällikkönä.
Lampinen on erikoistunut kotimaisiin villiyrtteihin, mikä tulee näkymään myös Kajon ruokatarjonnassa. Vaikka raaka-aineet pohjautuvat pitkälti kotimaisiin luonnonantimiin, valmistustapoihin on saatu vaikutteita kreikkalaistaustaisen Lykoudiksen synnyinsijoilta Välimeren suunnalta.
Simunaniemi kertoo ravintolan tyylin olevan rento ja asiakkaat huomioon ottava. Etenkin alkuruoissa on paljon jaettavia annoksia, ja myös palvelu tukee sosiaalista syömistä.
"Meillä on tosi kokonaisvaltainen isännöivä palvelutyyli. Haluamme olla auttamassa ja opastamassa asiakasta ja haemme yhdessä sen, mitkä ovat niitä parhaita makuja asiakkaalle", Simunaniemi sanoo.
Alkuruoat on hinnoiteltu maltillisesti 5 ja 12 euron välimaastoon, pääruoat ovat 20–30 euron hintaisia ja jälkiruoat kymmenen euron tienoilla, joten alle 50 eurolla saa syötyä hyvin kolme ruokalajia, Simunaniemi lupaa.
Ravintola Kajo avataan 18. huhtikuuta Tampereelle osoitteeseen Rautatienkatu 12, Tampere.
1 kommentti
Tiia__
11.4.2018 18:19
En malta odottaa, että pääsee testaamaan! Hyvä Marko ja kumppanit!! ♡
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin