Ikivanha juhlakalu
Tillikka juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhtä pitkään uraan ei moni ravintola Suomessa yllä. Juhlan kunniaksi Tillikan uudistuneessa ruokalistassa hyödynnetään perinteitä. ”Monimutkaisuuksien sijaan olemme keskittyneet ruokalistassa pyttipannun tapaisiin klassikkoannoksiin”, ravintolapäällikkö Timo Nikkilä kertoo. Pyttipannu on kuulunut Tillikan ruokalistaan jo 1950-luvulta lähtien. Muutama uudistuskin on tehty. Tamperelainen lähiruuan pioneeri Heikki Ahopelto on suunnitellut ruokalistaan kolmen ruokalajin lähiruokamenun. Tillikan kellarin puolestaan valtaavat Nokian Panimon tuotteet.
Tillikka, Hämeenkatu 14
Malja Patrickille
O’Connell’sissa on tiedossa vuoden suurimmat juhlat, kun irlantilaisten legendaarinen St. Patrick’s Day koittaa. 17. maaliskuuta baari aukeaa normaalista poiketen jo kello 12. Päivän mittaan asiakkaita hemmotellaan erikoistarjouksilla.
O’Connell’s, Rautatienkatu 24
Rossoon uusi lista
Rosso on ottanut käyttöön uuden ruokalistan. Uudistuksen pohjana on käytetty asiakkaiden esittämiä toivomuksia. Uutuutena löytyy muun muassa risotto. Jälkiruokien puolella ennennäkemätön tulokas on italialainen kermajäädyke semifreddo.
Rosso, Koskipuisto