Tampereen Tillikka 100 v

Tillikka juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhtä pitkään uraan ei moni ravintola Suomessa yllä.

Tillikan Timo Nikkilä ja SOK:n Saija Mattila uskovat, että Tillikka säilyttää asemansa perinteisenä kansankuppilana.
Tillikan Timo Nikkilä ja SOK:n Saija Mattila uskovat, että Tillikka säilyttää asemansa perinteisenä kansankuppilana.

Ikivanha juhlakalu

Tillikka juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhtä pitkään uraan ei moni ravintola Suomessa yllä. Juhlan kunniaksi Tillikan uudistuneessa ruokalistassa hyödynnetään perinteitä. ”Monimutkaisuuksien sijaan olemme keskittyneet ruokalistassa pyttipannun tapaisiin klassikkoannoksiin”, ravintolapäällikkö Timo Nikkilä kertoo. Pyttipannu on kuulunut Tillikan ruokalistaan jo 1950-luvulta lähtien. Muutama uudistuskin on tehty. Tamperelainen lähiruuan pioneeri Heikki Ahopelto on suunnitellut ruokalistaan kolmen ruokalajin lähiruokamenun. Tillikan kellarin puolestaan valtaavat Nokian Panimon tuotteet.
Tillikka, Hämeenkatu 14

Malja Patrickille

O’Connell’sissa on tiedossa vuoden suurimmat juhlat, kun irlantilaisten legendaarinen St. Patrick’s Day koittaa. 17. maaliskuuta baari aukeaa normaalista poiketen jo kello 12. Päivän mittaan asiakkaita hemmotellaan erikoistarjouksilla.
O’Connell’s, Rautatienkatu 24

Rossoon uusi lista

Rosso on ottanut käyttöön uuden ruokalistan. Uudistuksen pohjana on käytetty asiakkaiden esittämiä toivomuksia. Uutuutena löytyy muun muassa risotto. Jälkiruokien puolella ennennäkemätön tulokas on italialainen kermajäädyke semifreddo.
Rosso, Koskipuisto

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi