Testaa tätä Tampereella: ravintola Henriksin pop up -kesäterassi

Tamperelainen klassikkoravintola kokeilee uutta terassiruokaa.

Kuva: Ravintola Henriks

Tamperelainen ravintolaklassikko, 30 vuotta samassa sijainnissa asiakkaita palvellut ravintola Henriks kokeilee tänä kesänä jotakin uutta. Viime viikolla avattiin Henriksin Kupliva Pop up, joka tarjoaa  28.7.-12.8. ruokia ja juomia pieneen hintaan myös ravintolan terassilla. Menussa tuoksuvat kesäiset maut ja kuuman grillin aromit, ja annoksia voi noutaa myös mukaan.

"Haemme Pop Upilla uusia ideoita Henriksin syyskauteen”, kertoo ravintoloitsija Saara Sinivuori.

Henriksin kokki Valtteri Hakkarainen on ideoinut kevyen kesämenun: grillissä valmistuvat hodarit, ribsit ja kesäiset kasvikset Valtterin tapaan. Käsin tehdyt rieskat saavat erilaisia täytteitä - kalaa, savumuikkua ja kasviksia. Suositusjuomana toimii Pyynikin Käsityöläispanimon vehnäolut Sessio Wheat ja kuplivaakin on edulliseen hintaan. Henriksin à la carte -lista on tarjolla myös Pop Upin aikana.

”Annokset muuttuvat päivän, sään ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan”, Hakkarainen kertoo. 

Henriks, Satamakatu 7. Kupliva Pop Up 28.7.-12.8. ti-to klo 16-21 ja pe-la klo 16-22.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi