Turkulainen Mansikka kokkifinaalissa

Ravintola Pinellan kokki Erik Mansikka on edennyt Vuoden Kokki -kilpailun finaaliin.

Erik Mansikka työskenteli Ravintola Hermanissa ennen Pinellaan siirtymistä.
Erik Mansikka työskenteli Ravintola Hermanissa ennen Pinellaan siirtymistä.

Mansikka finaalissa

Maaliskuussa avautuvan Ravintola Pinellan kokki Erik Mansikka on edennyt Vuoden Kokki -kilpailun finaaliin. Helmikuussa pidetystä semifinaalista valittiin kuusi parasta jatkoon. Mansikka on kuuden finalistin joukossa ainoa Helsingin ulkopuolella työskentelevä kokki. Kolme finalisteista on Ravintola Savoysta, yksi Chez Dominiquesta ja yhden työpaikka on Ravintola K17. Finaali kisataan 5.3. Helsingissä.

Kuplivaa tölkissä

Uusi Golden Cap Sparkly on kuohuviinijuoma, joka saa makunsa aidosta kuohuviinistä. Uutuudesta löytyy kaksi puolikuivaa makuvaihtoehtoa, Blanc ja mansikkainen Fraise. Puolen litran tölkit tulevat kauppojen hyllyille maaliskuun puolivälissä.

Kasino menuilee

Ravintola Kasinon uusi menulista on valmistunut. Keittiömestari Sirpa Heikkilä on luonut ruokalistan, jolla panostetaan pientuottajien raaka-aineisiin ja lähiruokaan. Yksi neljästä menusta onkin valmistettu kokonaan lähiruoasta.
Ravintola Kasino, Yliopistonkatu 29

Kuka remppasi?

Bar Kuka remontoi helmikuun kunniaksi. Baarin vessat on laitettu kokonaan uusiksi ja asiakastiloja on siistitty. Vessat ovat musiikkifriikkien unelma, sillä keskeisenä remontimateriaalina ovat toimineet vanhat vinyylilevyt.
Bar Kuka, Linnankatu 17

Purtavaa Brysselistä

Linnankadun Brysselillä on uusi baarimenu. Juoman painikkeeksi on tarjolla mm. sinisimpukoita, valkosipulietanoita ja toasteja. Pienempään nälkään voi valita haluamansa annoksen Brysselin tapas-valikoimasta.
Bryssel, Linnankatu 18

Fifaa Klubilla

Klubilla järjestetään Xbox 360:lla pelattava Fifa 11 -turnaus. Pelit pelataan viitenä tiistai-iltana Kolossa 5.4. alkaen. Pelien jälkeen screeniltä näytetään Mestarien liigan ottelu. Ilmoittautumiset 2 hengen joukkueittain osoitteeseen tuotanto-tku@klubi.net.
Klubi, Humalistonkatu 8

Hus Lindman avaamassa

Tuomiokirkon kupeeseen on avautumassa uusi lounas- ja tilausravintola Hus Lindman. Ympäri vuoden toimivalla ravintolalla on 172 asiakaspaikkaa ja 120 paikkainen terassi.
Hus Lindman, Piispankatu 15

Nostattava karpalo

Upcider-tuoteperhe kasvaa maaliskuun aikana uudella Karpalo-siiderillä. Upcider Karpalossa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. Siideri myydään 0,5 litran kierrätysmuovipulloissa ja 0,33 litran lasipulloissa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi