Mansikka finaalissa
Maaliskuussa avautuvan Ravintola Pinellan kokki Erik Mansikka on edennyt Vuoden Kokki -kilpailun finaaliin. Helmikuussa pidetystä semifinaalista valittiin kuusi parasta jatkoon. Mansikka on kuuden finalistin joukossa ainoa Helsingin ulkopuolella työskentelevä kokki. Kolme finalisteista on Ravintola Savoysta, yksi Chez Dominiquesta ja yhden työpaikka on Ravintola K17. Finaali kisataan 5.3. Helsingissä.
Kuplivaa tölkissä
Uusi Golden Cap Sparkly on kuohuviinijuoma, joka saa makunsa aidosta kuohuviinistä. Uutuudesta löytyy kaksi puolikuivaa makuvaihtoehtoa, Blanc ja mansikkainen Fraise. Puolen litran tölkit tulevat kauppojen hyllyille maaliskuun puolivälissä.
Kasino menuilee
Ravintola Kasinon uusi menulista on valmistunut. Keittiömestari Sirpa Heikkilä on luonut ruokalistan, jolla panostetaan pientuottajien raaka-aineisiin ja lähiruokaan. Yksi neljästä menusta onkin valmistettu kokonaan lähiruoasta.
Ravintola Kasino, Yliopistonkatu 29
Kuka remppasi?
Bar Kuka remontoi helmikuun kunniaksi. Baarin vessat on laitettu kokonaan uusiksi ja asiakastiloja on siistitty. Vessat ovat musiikkifriikkien unelma, sillä keskeisenä remontimateriaalina ovat toimineet vanhat vinyylilevyt.
Bar Kuka, Linnankatu 17
Purtavaa Brysselistä
Linnankadun Brysselillä on uusi baarimenu. Juoman painikkeeksi on tarjolla mm. sinisimpukoita, valkosipulietanoita ja toasteja. Pienempään nälkään voi valita haluamansa annoksen Brysselin tapas-valikoimasta.
Bryssel, Linnankatu 18
Fifaa Klubilla
Klubilla järjestetään Xbox 360:lla pelattava Fifa 11 -turnaus. Pelit pelataan viitenä tiistai-iltana Kolossa 5.4. alkaen. Pelien jälkeen screeniltä näytetään Mestarien liigan ottelu. Ilmoittautumiset 2 hengen joukkueittain osoitteeseen tuotanto-tku@klubi.net.
Klubi, Humalistonkatu 8
Hus Lindman avaamassa
Tuomiokirkon kupeeseen on avautumassa uusi lounas- ja tilausravintola Hus Lindman. Ympäri vuoden toimivalla ravintolalla on 172 asiakaspaikkaa ja 120 paikkainen terassi.
Hus Lindman, Piispankatu 15
Nostattava karpalo
Upcider-tuoteperhe kasvaa maaliskuun aikana uudella Karpalo-siiderillä. Upcider Karpalossa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. Siideri myydään 0,5 litran kierrätysmuovipulloissa ja 0,33 litran lasipulloissa.