Viime syksynä Karhupuiston kulmalle avattu leipomo-viinibaari Way Bakery & Wine Bar laajentaa toimintaansa tien toiselle puolelle Karhupuiston lippakioskille.
Juhannuksen jälkeen avautuva Way Ice Cream & Wine Bar tulee myymään Karhupuistossa itse tehtyä jäätelöä sekä Way Bakerysta tuttuja leipomotuotteita ja luonnonmukaisia viinejä, kertoo Lauri Kähkönen, joka on yksi Wayn ravintoloitsijoista.
Ravintola Grönin ja Good Life Coffeen taustajoukoista koostuva nelikko aikoo pitää Wayn lippakioskia auki myös kesäsesongin ulkopuolella. Joulukuussa siitä tulee glögibaari, jossa myydään joulutorttuja, laskiaisena myydään laskiaispullia ja kaakaota.
Lippakioskille tulee alkuun noin 30 terassipaikkaa. Kioskilla on anniskeluoikeudet, ja viiniä tarjoillaan yhteentoista asti illalla.
Helsingin kaupungin kilpailutuksen kautta valitut uudet yrittäjät haluavat kunnioittaa legendaarisen lippakioskin perinteitä ja säilyttää sen rennon ilmapiirin.
“Olen itse asunut Karhupuistossa pitkään ja käynyt siinä usein aamukahvilla, joten tiedän hyvin sen meiningin, ja yritetään ehdottomasti säilyttää se”, Kähkönen sanoo.
Ravintoloitsijat ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä myös tapahtumien kanssa ja olemaan aktiivisesti mukana luomassa elävää kaupunkikulttuuria. Alustavia keskusteluja muutamien tapahtumajärjestäjien kanssa onkin jo ehditty käydä, Kähkönen vihjaa.
Lue myös: The Way avaa leipomon ja viinibaarin Kallioon – hapanjuurileipää ja alkuviinejä aamuvarhaisesta iltamyöhään
Way Bakery & Wine Bar, Agricolankatu 9
1 kommentti
Kiitos!
12.6.2019 17:51
Helsinki-päivän iloinen uutinen. Apulaispormestari Annin aikana on upeaa olla helsinkiläinen.
Vastaa kommenttiinVastaa kommenttiin