- Mikä: Uusi ravintolakokonaisuus
- Missä: Iskoskuja, kauppakeskus Myyrmannin - 1. kerros
- Mitä: Kahden suosikkiravintolan herkkuja lounaalta myöhään iltaan
Yli 600 burgeria ekaan kolmeen päivään! Näin suuria lukemia ei taatusti osattu odottaa helmikuun 26. päivä ovensa uudessa osoitteessa avanneessa Deluxe Burger & Pizzassa.
“Ravintolan avaus räjähti käsiin, asiakkaita tulvi yli yli odotusten. Huippujuttu Länsi-Vantaalle!”, ympäripyöreää päivää viime viikkoina tehnyt ravintoloitsija Tony Brander kertoo kiireiden keskeltä Citylle.
Kaksi ravintoloitsijaa löi hynttyyt yhteen
Jotta saadaan selville mistä yleisöryntäys sai alkunsa, täytyy kelata hieman taaksepäin viime syksyyn. Aikaisemmin kauppakeskus Myyrmannin toisessa kerroksessa sijainnut Deluxe Burger & Pizza sai viime vuoden puolella yllättäen kuulla vuokrasopimuksen päättymisestä; suosikkiravintolan tulisi väistyä uusien vuokralaisten tieltä.
Vaikka uutinen tuli täytenä yllätyksenä, muuttomatka ei loppujen lopuksi muodostunut kovinkaan pitkäksi, sillä Deluxe Burger & Pizza löysi pian uuden kodin kauppakeskuksen toisesta päädystä, vastikään remontoidun Red Onion -ravintolan tiloista.
“Red Onionin (Onniravintolat) ravintoloitsija Dollar Singh otti yhteyttä minuun ja kysyi voitaisiinko tehdä yhteistyötä. Lyötiin hynttyyt yhteen”, Brander kertoo.
Kaksi alueen suosikkiravintolaa muodostavat nyt täysin uudenlaisen ravintolakokonaisuuden, joka tarjoaa asiakkailleen niin Red Onionin klassikkoannoksia kuin Deluxe Burger & Pizzan uudistuneen konseptin herkkuja.
24 karaatin kultaa ja hummeria
Uudistunut Deluxe Burger & Pizza tuo Triplassa sijaitsevasta sisarravintola Burgers & Winesta tutut elementit nyt myös vantaalaisten saataville.
“Uudistimme Deluxen konseptin tuoden saataville uusia laatuburgereita sekä kolmen ruokalajin menuja. Listalta löytyy myös 59 euroa maksava 24K Lobster Burger, joka sisältää Wagyuhärkää, hummeria, kaviaaria ja 24 karaatin kultauksen”, yrittäjä kertoo.
Myös ravintolan pizzat ovat kokeneet päivityksen uudistuneen italialaisen pizzataikinan kera.
“Teimme kevään aikana suuren pizzakehitystyön ja uudistimme kokonaan pizzakonseptin tarjoten entistä maistuvamman pizzapohjan. Pohja tehdään italialaisista vehnäjauhoista sekä taikinajuuresta, ja tyyli on napolilaisen ja roomalaisen hybridi, eli rapeampaa napolilaista", Brander kertoo.
Myös uudistuneet pizzat näyttivät selvästi vakuuttaneen kansan, sillä Brander kertoo myös pizzoja menneen viikonlopun aikana yli 600 kappaletta, ja palaute näiden herkkujen osalta on ollut kokonaisuudessaan erittäin positiivista.
Hyvä palaute lämmittää mieltä, mutta täysin yllätyksenä se ei yrittäjälle tullut.
“Tietysti lähtökohtakin oli se, että koko konseptin idea on tarjota Suomen parhaat burgerit ja pizzat.”