Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.

Uuden vuoden lupaus:  1

1. Harmaa hajatelma 1 kerran viikossa (mostly omaks iloks, ei kukaa niit ymmärrä kuitenkaa)

2. Meen vihdoin ja viimein hammaslääkäriin (pelossa on ikävä elää)

3. Yritän laittaa useemmin oikeeta ruokaa (okei, kokeiltu on, herkuilla [kuten suklaa] ei voi elää

4. Pyrin pitää puhelinlaskut alle 50€ (100€:n laskut on ikäviä ylläreitä)

5. Yritän olla ahkerampi "opiskelija" =P


Miksi???  1

Minkä vasiten ihminen ei osaa mennä ajoissa nukkumaan. Nih. Täällä tähän aikaan, mistäköhän sen elämän sais ostettua, ku tarjous-elämät loppu jo Anttilasta... Ja H&M:n elämät on aika huonolaatusia, menee heti pesussa rikki ja kuluu käytössä.

Mun sohvan alla on vaikka mitä roinaa, etin sieltä, jos vaikka löytys jonkun elämä, joka olis mielenkiintosempi ku mun... =D

Tai jos joku haluu heittaa mulle pari tonnii extrarahaa, ni mä luulen et mulle sopiva elämä piileskelee jossai lämpimässä maassa, rannalla... x)

*sigh* Jos sitä sit vaa menis nukkuu.


Kiitti MariaCassandra!  1

Kiitos tästä jostain eksoottisesta taudista jota ei voi luokitella mihinkään kategoriaan. Sä oot niin hyväsydäminen et jaoit sen mun kanssa. Mä korvaan tän viel sulle... <3

Viime perjantaina nous lämpö (tai kuume en mitannu, mut olosta tietää) ja kurkku tuli niin kipeeks etten saanu syötyy mitään muuta ku ruokia jotka on alunperinki ollu nesteitä. (Mten nii lihaliemi ei oo kunnon ruokaa???) Onneks on kuitenki ollu vaan vähä lämpöö, parii yötä lukuunottamatta.

Duunissa on ollu pakko kuitenki olla, kun ei saa sijaista, ei saa olla pois. <3
Klo 21-07 viime to illasta lähtien, puhumattakaa su-ma välinen yö 21-09:30, ma-ti välinen yö 21-09:30.

Kaiken muun mä olisin kestäny, mut tää yskä... Tää yskä tekee mut hulluks! Jos se ei kohta lopu, ni amputoin omat keuhkoni, vaan sen takia jotta saan ne putsattua! (Leipäveitsi on lähes kirurginveitsi, kelpaa mulle)

Eli kiitos sulle rakas ystäväni MariaCassandra kun olit risteilyllä itämisvaiheessa, ja tartutit tän muhun... Mä tiiän et se olit sä, koska kukaa muu mun kaveripiiristä ei oo kipee, ja sulla on samat oireet. ;) Mä taidan hommata sulle isorokon joululahjaks!

Kurkku edelleen arka, lämpöö 0,3 astetta, keuhkot yrittää paeta väkivaltaisesti mun kehosta... Eli fantsu olo! <3