Espoon kivijalkaravintoloista luopunut Naughty BRGR keksi "kannattavan tavan tavoittaa entistä enemmän ruokafaneja"

Iso Omenassa ja Sellossa aikaisemmin kivijalkaravintoloita pitänyt Naughty BRGR siirtää Espoon toimintansa kokonaan pilvikeittiön alle.

Suomen suosituimpiin hampurilaisketjuihin lukeutuva Naughty BRGR siirtää Espoon kivijalkaravintoloidensa toiminnan kokonaan Huuvan kasvavaan ravintolaverkostoon. 

Huuva pitää Naughty BRGR:n espoolaisten saatavilla

Huuva on naapuruston uudenlainen ravintolakonsepti, jonka tavoitteena on tehdä ruoan kotiin tilaamisesta helppoa. Huuvan alustalla asiakas voi tilata ruokaa kotiin usean eri ravintolan valikoimasta yhdellä kotiinkuljetuksella, minkä ansiosta perheet ja ystäväporukat voivat nauttia jokaiselle maistuvista annoksista ilman kompromisseja. 

“Huuvan kanssa jo aikaisemmin aloitettu yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja kehitämme sitä innoissamme myös jatkossa. Espoossa on paljon Naughty BRGRin asiakkaita, jotka ovat olleet luonnollisesti harmissaan ravintoloiden sulkemisesta. Huuvan kanssa voimme tarjota edelleen espoolaisille asiakkaille Naughty BRGRin elämyksiä kotiin tai vaikkapa toimistolle toimitettuna”, Naughty BRGR:n perustaja Akseli Herlevi kertoo.

Burgerimiehenä tunnetun Akseli Herlevin perustama Naughty BRGR on äänestetty Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi.
Burgerimiehenä tunnetun Akseli Herlevin perustama Naughty BRGR on äänestetty Helsingin parhaaksi burgeriravintolaksi. Kuva: Naughty BRGR

Kannattavuus monen ravintolan haasteena

Naughty BRGR toi palkitut burgerinsa Huuvan valikoimaan jo syksyllä 2023. Espoon toiminnan siirtäminen kokonaan Huuvan alle on luonnollinen jatkumo yhteistyölle.

“Koko alaa vaivaavista kannattavuushaasteista huolimatta Naughty BRGR haluaa edelleen palvella espoolaisia burgerifaneja, johon tarjosimme mielellämme ratkaisun”, kertoo Ville Leppälä, Huuvan toimitusjohtaja.

“Huuvaan on siirtynyt viimeisten kuukausien aikana useampi ravintola, joka haluaa löytää kannattavan tavan tavoittaa entistä enemmän ruokafaneja ympäri pääkaupunkiseutua ja kasvattaa liiketoimintaansa.”

Naughty BRGR on jatkossa saatavilla ympäri pääkaupunkiseutua Huuvan Niittykummun, Myllypuron, Myyrmäen, Herttoniemen ja Pitäjänmäen pisteiltä.

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi