Kallioon avataan artesaanipizzeria

Linko Pizzabarin sisarravintola Tenho Restobar tarjoilee itse tehtyjä pizzoja, bistroruokaa ja tapaksia.

Kuva: olhaafanasieva / Fotolia

Uusi ravintola Tenho Restobar avaa Kalliossa. Nostalgiaa henkivä Tenho on saanut nimensä samassa tilassa jo kieltoajoista asti toimineelta ravintolalta, ja sen takana ovat töölöläisen Linko Pizzabarin ravintoloitsijat.

Töölön helmi Linko on menestynyt erityisesti herkullisten pizzojensa, klassikkococtaileista ja tarkoin valituista oluista koostuvan juomatarjontansa sekä monipuolisten livekeikkojensa vuoksi. Samanlaista menestystä voinee povata myös Tenholle.

Tenhon listalta löytyy pizzan lisäksi modernia bistroruokaa ja tapaksia, ja vegaaneille luvataan aina vaihtoehto. Keittiömestarina toimii Mikko Lahtinen. Alkuun ruokaa tarjoillaan arkisin klo 16.00-0.00 ja viikonloppuisin 12.00-0.00. Tämän lisäksi valikoimaan tulee keväämmällä lounas.

Tenho tulee ravintoloitsijoiden mukaan erottumaan alueen yleisestä pizzatarjonnasta laadukkaan ruoan ja mielikuvituksellisen ruokalistan avulla. Pizzojen täytteinä nähdään esimerkiksi mustekalaa ja palsternakkaa, ja kaikki tarjoiltava ruoka kastikkeista jälkiruokajäätelöhin tehdään itse paikan päällä. 

”Tavoitteena on parantaa alueen ja ylipäänsä kaupungin ruoka ja viihtymiskulttuuria” kertoo yksi ravintoloitsijoista, Panu Sauri.

Ruoan lisäksi Tenhossa tulee olemaan liveohjelmaa lähes joka ilta. Heti helmikuussa Tenhon lavalla nähdään esimerkiksi Joose Keskitalo.

Tenho Restobar, Helsinginkatu 15. 

EDIT 30.1.: Tenhon avajaisia ei järjestetä 30. tammikuuta. Ne on siirretty toistaiseksi tuntemattomaan ajankohtaan. 

4 kommenttia

Moi moi

29.1.2016 15:29

Ei avata vielä tuolloin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Bergga

30.1.2016 20:51

On muuten Alppiharjussa, Kallio on toisella puolella Hesaria.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

urpotoimittaja

31.1.2016 21:16

"Tenho Restobar tarjoilee itse tehtyjä pizzoja, bistroruokaa ja tapaksia"

Siis tekeekö asiakas ne itse? Vai ravintolako tekee ruuat itse? Mikä ravintola ei tee "itse" ruokiaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kaupunkilainen 2

2.11.2017 20:47

Harjun kapunginosa. Ei Alppiharju. Ei Kallio.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi