Suomalaiset äänestivät: Suomen paras lounas löytyy liikenneasemalta!

Lapinlahtelainen Neste Matin ja Liisan Asema on äänestetty Suomen parhaaksi lounasravintolaksi

Kuva: Edenred

Lapinlahdella sijaitseva Neste Matin ja Liisan Asema on voittanut Edenredin järjestämän Suomen Paras Lounas 2024 -kilpailun. Tämä Itä-Suomen liikenneasemaravintola nappasi ykkössijan avoimessa verkkoäänestyksessä, jossa osallistui huikeat 100 080 suomalaista.

Kilpailun toiselle sijalle sijoittui Vantaan Bistro Liekki ja pronssia pokkasi Helsingin Kampintorilla toimiva Bamilami Food Truck.

Historiallinen voitto

Voitto on historiallinen, sillä Neste Matin ja Liisan Asema on ensimmäinen liikenneasemaravintola, joka on saanut tämän arvostetun tunnustuksen. Ravintola on ollut tärkeä osa Lapinlahden yhteisöä jo vuodesta 1981 ja on ollut Majalan perheen omistuksessa vuodesta 1990 lähtien.

Ravintolan yrittäjä Jouni Majala on iloinen ja kiitollinen voitosta.

Kuva: Edenred

"Asiakkaamme, olipa kyseessä kyläläiset, työmiehet tai autoilijat, ottivat äänestyksen omakseen. Heidän uskollisuutensa on mahdollistanut tämän voiton. Tämä on suuri kiitos sekä henkilökunnallemme, joka on kehittänyt lounastamme määrätietoisesti, että asiakkaillemme, jotka tukivat meitä koko matkan ajan."

Pienten paikkakuntien ravintolat ovat viime vuosina menestyneet kilpailussa hyvin, ja Neste Matin ja Liisan Aseman voitto jatkaa tätä trendiä. Esimerkiksi Puumalan Poiju sijoittui viime vuonna toiseksi ja on tänäkin vuonna viidennellä sijalla.

Lapinlahti jatkaa pienten paikkakuntien menestystä Edenredin Suomen Paras Lounas -kilpailussa.
Lapinlahti jatkaa pienten paikkakuntien menestystä Edenredin Suomen Paras Lounas -kilpailussa. Kuva: Edenred

Kilpailu tuo esiin lounasravintoloiden merkityksen ja kannustaa ravintoloita kehittämään palveluitaan entisestään. Ravintolat, kuten Neste Matin ja Liisan Asema, ovat onnistuneet yhdistämään laadukkaat raaka-aineet, sydämellisen palvelun ja kehittymishalun – resepti, joka johtaa menestykseen niin paikallisten kuin läpikulkumatkalla olevien asiakkaiden keskuudessa.

Neste Matin ja Liisan Aseman voitto on esimerkki yrittäjyydestä, jossa sitoutunut henkilökunta ja yhteisöllinen tuki kulkevat käsi kädessä.

Suomen 10 parasta lounasravintolaa vuonna 2024

1. Neste Matin ja Liisan Asema, Lapinlahti
2. Bistro Liekki Talvikkitie, Vantaa
3. Bamilami Food Truck, Helsinki 
4. Star Lunch Ravintola, Vantaa 
5. Ravintola Puumalan Poiju, Puumala
6. Rami Visulahti (Ramin Konditoria Kahvila Oy), Mikkeli
7. Frantsilan Kehäkukka, Hämeenkyrö
8. Täffä Lunch, Espoo 
9. Ravintola Factory Salo, Salo
10. Lempilounas Oy, Turku

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi