Teurastamon Herkkumarkkinoiden teemana on tällä kertaa Grill & Garden. Grilliherkkujen lisäksi tarjolla on monenlaista street foodia, makkaroita, lettuja ja kakkuja. Kellohalli muuttuu tapahtuman ajaksi pop up -kauppahalliksi, josta löytyy monenlaista herkkua myös kotiinviemisiksi. Kesämusasta huolehtii dj.
Kaikille avoimen tapahtuman keskiössä on yhteisöllinen grillialue, jossa voi grillata niin omia eväitä kuin Teurastamolta ostettuja valmiita grilliherkkuja. Käytännön vinkkejä grillaamiseen antaa kansainvälisissä BBQ-kilpailuissa menestynyt maajoukkuekokki Juhani Hiltunen-Brandt.
Grillikarkeloissa vietetään samalla Harjun Makkaratehtaan 5-vuotisjuhlia. Herkkumarkkinoiden yhteydessä tavoitellaan myös uutta Suomen ennätystä 140-metrisellä jättimakkaralla. Grillaamisen ohessa pääsee löylyttelemään Alvarin Saunaan.
Puutarhanhoitoon perehdytään luomupuutarhuri Kaisa Viitamäen johdolla, jonka viherprojekti Salainen Puutarha lanseerataan tapahtumapäivänä. Viitamäen tavoitteena on syötävien kasvien viljelyn lisääminen Teurastamon alueella. Alueelle on tulossa muun muassa 60 viljelylaatikkoa, joiden parissa puuhaillaan kesäkeskiviikkoisin järjestettävillä kitkemisklubeilla.
Teurastamon Herkkumarkkinat Grill & Garden 9. kesäkuuta, Teurastamo.