Huhtikuussa keskitytään herkkuihin ja muihin ruokahyllyjen löytöihin. Uutuustarjontaa riittää ja lisääntyvä luomutarjonta saa hyväksyviä katseita.
Valio Koskenlaskija Cheddar
Koskenlaskija -juustot ovat nyt ruoanlaittoon sopivassa koostumuksessa. Herkullista cheddar -koskenlaskijaa voi kaataa vaikka nachojen päälle tai juustoisaksi kastikkeeksi ruoalle.
Clearspring riisikakku Tamari ja Mustaseesaminsiemen
Tylsien, kuivien ja mauttomien riisikakkujen aika on ohi.
Clearspringin riisikakut maistuvat taivaallisilta eivätkä tarvitse päälleen mitään extraa. Gluteenittomia, säilöntäaineettomia ja vegaaneita riisikakkuja kelpaa napostella välipalaksi.
Jymy Lakritsi ja mustikka
Pikku jäätelötehdas Jymy tarjoaa kesän jädekarkeloihin lakritsia ja mustikkaa. Luomujäätelöt ovat saaneet hyvän vastaanoton suomalaisilta ja uutuumaut tuskin jäävät pakastealtaisiin nekään. Lakritsille pointsit.
Urtekram Tumma Leivontamix
Urtekram tuo tänä keväänä uusia gluteenittomia aamiaistuotteita markkinoille.
Näistä huomion herätti tumma leivontamix joka sisältää kaiken tarpeellisen. Kömpelömmänkin leipurin pelastus ja kotitekoiset sämpylät voittavat viisnolla kaupan valmissämpylät.
Hartwall lonkero mustaherukka
Lonkero minkä teit. Perinteistä kesäjuomaa saa nyt mustaherukan makuisena, suomalaisten makuhermojen mukaisesti.
Makiaa tölkin täydeltä.