Be Calm & Buzz On – hotelliravintola, jolla on vapaat kädet luoda uutta kaupunkilaisille

Tampereen ytimessä vaikuttava Be Calm & Buzz On haluaa, että hotelliravintolaan mahtuu muutkin kuin hotelliasiakkaat.

Be Calmin pekoniburger.
Be Calmin pekoniburger.

Scandic Tampere Cityn ravintolasta Be Calm & Buzz Onista vastaava Markus Lamberg tietää, miten oleellinen osa hotellikokemusta on hyvä ravintola. Hän ei kuitenkaan halua, että hotelliravintola on varattu vain hotelliasiakkaille, sillä miksi hukata hyvää ravintolaa yhteen käyttötarkoitukseen.

Kahden vanhan rakennuksen sisäpihalle 90-luvulla rakennettu ravintolatila tarjoaa paljon valoa ja suuren tilan, joka muokkautuu tarvittaessa isoihinkin tilaisuuksiin.

 

“Lähdetään brekusta liikkeelle, niin meillä on lounaita, kokouslounaita, kahvitusasiakkaita ja ilta-asiakkaita.”

Brunssibuumi toi Suomeenkin paljon brunsseja, joista osa on törkeän ylihinnoiteltuja. Buumin laannuttua on helppo todeta, että perinteinen hotelliaamiainen toimii usein paremmin kuin ylihintainen brunssi.

“Meille on kaikki aamiaiselle tervetulleita. Meillä aamiainen maksaa 19 euroa ja mukana on tamperelainen erikoisuus mustamakkara.”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi