Huikea määrä uutuuksia! Tässä ovat SYÖ!-viikkojen uutuusravintolat pääkaupunkiseudulla

Pian starttaavilla SYÖ!-viikoilla nähdään sankoin joukoin kampanjassa ennennäkemättömiä ravintoloita.

Red Onion x Deluxe Burger & Pizza on yksi SYÖ!-viikkojen ensikertalaisista.
Red Onion x Deluxe Burger & Pizza on yksi SYÖ!-viikkojen ensikertalaisista.

Elokuun 23. päivä alkavilla SYÖ!-viikoilla on pääkaupunkiseudulta mukana peräti 63 ravintolaa, joiden joukkoon mahtuu tällä kertaa sankka joukko uusia tulokkaita. Ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoille osallistuvia ravintoloita on mukana peräti 16 kappaletta, joten uusista makuelämyksistä ei todellakaan ole pulaa!

Tutustu uutuuksiin ja lähde nauttimaan 12 €:n tarjousannoksista heti perjantaista lähtien. 

VAROITUS: Saatat löytää uuden lempiravintolasi!

Kaikki mukana kampanjassa olevat ravintolat ja tarjoukset löydät osoitteesta www.syöviikot.fi.

Helsinki

Akhanda Nepalilainen Ravintola

  • Missä: Valimotie 2, Helsinki
  • Mitä: Nepalilaista ruokaa

Herkullisia nepalilaisia makuelämyksiä pääsee nauttimaan pian edulliseen SYÖ!-rahaan myös Pitäjänmäessä, kun Ravintola Akhanda hyppää mukaan kampanjaan.

Onko valintasi aina toimiva Butter Chicken, kasvissuosikki Palak Paneer vai kenties astetta mausteisempi Lamb Chili?

Ravintola Restaurant Badger & Co

  • Missä: Korkeavuorenkatu 25, Helsinki
  • Mitä: Ruokia ja juomia Brooklynin hengessä

Helsingin koiraystävällisimmäksi ravintolaksi itseään tituleeraavaa Badger & Co on brooklynilaistyyppinen kortteliravintola, jonka ruoat eivät jätä ketään kylmäksi.

Ilta-aikaan SYÖmärit pääsevät herkuttelemaan 12 €:n hintaan joko ribseillä tai glaseratulla maissilla loaded potatoesin ja coleslawn kera nautittuna. Lounasaikaan tarjolla on päivittäin vaihtuva lounasannos tuttuun SYÖ!-rahaan.

HUOM! Erinomaiset juomasuositukset kruunaavat SYÖ!-annokset.

Bar & Pizza Boat Walrus

  • Missä: Hietalahdenranta 14, Helsinki
  • Mikä: Tunnelmallinen laivaravintola

Vuosi sitten vappuna avannut laivaravintola on nähtävyys jo itsessään! Rantabaarin, terassin, salongin, bilepaikan ja pizzerian yhdistävä Walrus on lämminhenkinen laivaravintola, joka kannattaa kokea etenkin SYÖ!-viikoilla.

Kampanjan ajan pääset nauttimaan sopivaan 12 €:n hintaan joko salami- tai margheritapizzasta tai päivän salaatista.

VINKKI: Ravintola on auki yömyöhään, joten tänne voi jäädä nauttimaan loppusyksyn illoista pidemmänkin kaavan mukaan.

Onnekas Kissa Sushi Buffet

  • Missä: Teollisuuskatu 21B, Helsinki
  • Mitä: Aasialaisia herkkuja niin että napa paukkuu

Miltä kuulostaisi nauttia sushia, lämpimiä ruokia, salaatteja ja jälkkäreitä 12 €:n hintaan niin paljon kuin sielu sietää? Tämä yhtä toteutuu SYÖ!-viikoilla Teollisuuskadulla, jossa ravintola Onnekas Kissa kattaa pöytiin toinen toistaan herkullisempia annoksia.

Buffetin hintaan kuuluvat myös juomat.

Vallila Food Club

  • Missä: Sturenkatu 21, Helsinki
  • Mikä: Kolmen street food -ravintolan sulatusuuni

Sturenkadulla sijaitseva Vallila Food Club on enemmän kuin pelkkä ravintola. Kolmen katuruokaravintolan lisäksi tässä paikassa päästään nimittäin nauttimaan myös livemusiikista rennon tunnelman siivittämänä. Ja koska kesää on vielä jäljellä, ei kannata unohtaa myöskään aurinkoista terassia!

SYÖ!-viikkojen ajan pääset nauttimaan Vallila Food Clubilla 12 €:n hintaan Teriyaki Cheese Burgerista, Mushroom Chili Burgerista tai Caesar Chicken Croissantista.

The Last Drop Bar & Kitchen

  • Missä: Ludviginkatu 3-5, Helsinki
  • Mikä: Erilainen baarielämys

No nyt on uutta ja kuumaa! Elokuun alussa Ludviginkadulle ovensa avannut The Last Drop Bar & Kitchen surffaa trendien aallonharjalla yhdistämällä kaksi mahtavaa asiaa; ruoan ja cocktailit. Ruokaa on tarjolla pilkkuun asti, eli 1.30 saakka, joten SYÖ!-annoksia on tarjolla myös yökyöpeleille.

Tässä kampanjassa pääset testaamaan uutuusravintolan kasvisdumplingseja tai friteerattua kanaa, jotka tarjoillaan höysteiden ja valitsemasi lisukkeen kera. Tämä uutuus jos mikä kannattaa kokea!

Mashiro x 4

Japanilainen perheravintola Mashiro rynnistää mukaan kampanjaan peräti neljän ravintolan voimin! Ja tämähän meille sopii, sillä pian 12 €:n tarjousannoksilla pääsee herkuttelemaan ympäri Helsinkiä.

Tarjousannosten joukosta löytyy niin poke bowlia, dumplingseja kuin ramen-nuudeleita. Ja mikä parasta, kaikissa näissä annoksissa pääset valitsemaan täytteet omien makumieltymysten mukaan.

Ravintola Sansar

  • Missä: Fredrikinkatu 46, Helsinki
  • Mitä: Satkarin uusi tuleminen

Vuodesta 1998 saakka Helsingin sydämessä toiminut Satkar on nyt uudistunut ja vaihtanut nimensä Sansariksi. Vaikka nimi ja ilme on kokenut päivityksen, asiakkaiden suosikkiravintola keskittyy jatkossakin tarjoamaan asiakkailleen aitoja nepalilaisia makuelämyksiä suurella sydämellä.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset kokeilemaan Butter Chickeniä, Lamb Masalaa ja Sabjiko Koftaa edulliseen 12 €:n SYÖ!-rahaan. 

Eat Poke Kallio ja Tripla

Kun mielesi tekee jotain raikasta, kannattaa ottaa suunaksi SYÖ!-viikoilla debyytin tekevät Eat Poke -ravintolat Kalliossa ja Triplassa. SYÖ!-rahaan pääset nauttimaan lohella ja avokadolla, ravuilla ja ananaksella tai Inari-tofulla ja avokadolla täytetyillä poke-kulhoilla. 

Nämä monipuoliset annokset  ovat sekä maistuvia että näyttäviä. Kokeile - etkä taatusti pety!

Espoo

Ravintola Fukelai

  • Missä: Karaniityntie 2, Espoo
  • Mikä: Aasialainen uutuus

Buffetin äärellä ollaan myös Espoossa, jossa SYÖ!-viikkojen ensikertalainen kattaa pöytiin monipuolisen setin aasialaisia herkkuja.

Karakalliossa sijaitsevassa Fukelaissa tarjolla oleva buffet kätkee sisäänsä salaatteja, keittoa, lämmintä ruokaa ja sushia. Virvoitusjuomat sekä kahvit ja teet kuuluvat totta kai hintaan.

Vantaa

Red Onion x Deluxe Burger & Pizza

  • Missä: Iskoskuja, Vantaa
  • Mikä: Kaksi ravintolaa yhdessä paketissa

Maaliskuun alussa Vantaan Myyrmannissa kävi kova kuhina, kun Red Onionin kanssa samoihin tiloihin muuttanut Deluxe Burger & Pizza avasi ovensa. SYÖ!-viikot tarjoavat oivan tilaisuuden lähteä testaamaan puhuttu uutuus edulliseen hintaan.

SYÖ!-viikoilla herkuttelet 12 €:n hintaan vähintään 20 päivää riiputetusta dry age -lihasta valmistetulla burgerilla sekä konjakki-kermakastikkeella höystetyillä Redarin lihapullilla. Nam!

LUE LISÄÄ RAVINTOLASTA: Yli 600 burgeria kolmen päivän aikana! Deluxe Burger & Pizzan avajaiset räjähtivät käsiin

Ravintola Thaali

  • Missä: Vehkapolku 10, Vantaa
  • Mitä: Nepalilaisia erikoisuuksia

Toinen vantaalainen uutuus on Tikkurilassa sijaitseva Thaali, jonka nepalilaiset herkut siivittävät sinut hetkessä makumatkalle kaukomaille. SYÖ!-viikoilla pääset testaamaan 12 €:n hintaan, viekö tämän ravintolan Butter Chicken sydämesi.

Vai onko tuorejuustoa sisältävä Paneer Butter Masala uusi lempiruokasi. Tulisen ruoan ystävät ilahtuvat mausteisesta Lamb Vindalosta - tämä annos saa makuhermosi hetkessä hereille!

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi