Useista suomalaisista huippukeittiöistä tuttu Juhani Raunio halusi itselleen uuden hiekkalaatikon kesäksi, joten hän kehitti Espoon Leppävaaran Läkkitorille kesäksi aukeavan #Kesäbistron, joka operoi Ghetto Street Food Barin terassilla. Raunio kutsui frendinsä leikkimään ja homma oli valmiina.
Ensimmäisellä listalla luotetaan turkkilaiseen makumaailmaan mezen, adana kebabin, halloumin, kalan ja kanan avulla. Jälkkäriksi irtoaa teemaan sopiva baklava.
Kesäbistro on tekijöilleen kolmen kuukauden mittainen kesäprojekti, jossa pyritään yhdistämään street foodin rentous bistroannoksiin. Inspiraatiota haetaan lämpimien maiden mutkattomista korttelikuppiloista.
Turkkilaisen startin jälkeen menu vaihtuu aina kuukauden alussa ja puolessa välissä, ja ideana on valita aina uusi maa listan keskiöön. Turkista matka jatkuu Ranskaan ja Italiaan ja heinäkuun puolen välin jälkeen vuoroon tulee USA, jonka jälkeen ehditään vielä Intian ja Korean makujen pariin.
Erillisiä alku- tai pääruokia ei listalta löydy. Alle kympin annokset toimivat alkuruokana tai kevyenä pääruokana ja yli kympin annokset tuhdimpaan nälkään. Ruokaa voi tilata myös Ghetto Street Food Barin listalta.