Magnolian suussasulavia herkkuja voi nauttia hyvällä omallatunnolla: “Tukevat hyvinvointiasi”

Triplan tuoretta kahvila-avausta on odotettu kuin kuuta nousevaa.

Magnolian pienet pannukakut ovat nousseet suureen suosioon.
Magnolian pienet pannukakut ovat nousseet suureen suosioon. Kuva: Laura Paavola
  • Mikä: Gluteeniton kahvila
  • Missä: Triplan 4. kerros
  • Mitä: Suolaista ja makeaa

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista keliakiaviikkoa. Jos gluteenittomat, laktoosittomat ja ilman lisättyä sokeria leivotut tuotteet kiinnostavat, kannattaa suunnata Triplaan. Kauppakeskuksen 4. kerrokseen ovensa avannut Magnolia Coffee & Bakery tarjoaa moneen ruokavalioon sopivia herkkuja mausta tinkimättä.

Tämä kahvila-avaus on saanut aikaan riemunkiljahduksia, onhan Triplan uutuuskahvila monelle Pohjoisen kävijälle tuttu paikka Oulun Pekurin Patiosta.

“Mahtava uutinen, minusta saatte vakioasiakkaan!” Mahtavaa! Olette enemmän kuin tervetulleita”, Magnolian Facebook-sivuilla riemuitaan.

Nimi Magnolia symboloi kevättä, uuden alkua.
Nimi Magnolia symboloi kevättä, uuden alkua. Kuva: Laura Paavola

Kauppakeskus Tripla valikoitui Etelä-Suomen avaukselle hyvien liikenneyhteyksien sekä viihtyvyyden vuoksi. Kahvilayrittäjä Hanna Sirniön mukaan kauppakeskus haluaa aidosti kuunnella asiakkaiden toiveita ja kehittää toimintaansa vastaamaan ajan hermoja. Magnolia Coffee & Bakery on täydellinen lisäys kauppakeskuksen monipuoliseen tarjontaan. 

City vieraili uutuuskahvilassa ja kyseli kahvilayrittäjälta, miksi sinunkin kannattaisi lähteä testaamaan Magnolia Coffee & Bakeryn herkkuja.

Kahvilaherkkuja hyvällä omallatunnolla

Reilun kuukauden auki ollut kahvila on yrittäjän mukaan kerännyt asiakkailta runsaasti hyvää palautetta. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevalle gluteenittomalle kahvilalle on selvästi ollut tilausta.

“Ihmiset kiittelevät kovasti, koska saavat meiltä tuotteita, joita haluavat ja tarvitsevat. On suorastaan koskettavaa, kuinka paljon asiakkaat kiittelevät"; Sirniö kertoo.

Magnolia Coffee & Bakeryn tuotteet leivotaan monia perinteisiä kahvilaherkkuja ravintorikkaammista raaka-aineista ilman vehnäjauhoa ja lisättyä valkoista sokeria.

Kaikki kahvilan tuotteet leivotaan ilman vehnäjauhoa ja lisättyä valkoista sokeria.
Kaikki kahvilan tuotteet leivotaan ilman vehnäjauhoa ja lisättyä valkoista sokeria. Kuva: Laura Paavola

“Valmistamme kaikki tuotteemme itse alusta asti laadukkaista raaka-aineista, jotka tekevät oikeasti ihmiselle hyvää.”

Tarjolla on monipuolinen valikoima niin suolaisia kuin makeita herkkuja, kuten yllätyssuosion saaneita pieniä pannukakkuja, joiden täytteissä löytyy todellakin valinnanvaraa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi banaani-suolapähkinä-, lämminsavulohi- tai tomaatti-artisokkapannukakku?

TESTI: City kävi testaamassa kahvilan, ja nämä syötävän suloiset pannarit hurmasivat täysin! Kuohkea mantelinen pannukakkupohja ja mielenkiintoiset täytteet muodostivat combon, joka sopii erinomaisesti niin aamupalalle, lounaalle kuin pieneen suolaisen tai makean nälkään. Pannukakkuja saa ostettua joko yksittäin tai kolmen combona. Toimii!

Uutuuskahvila panostaa raaka-aineisiin ja ravintorikkauteen.
Uutuuskahvila panostaa raaka-aineisiin ja ravintorikkauteen. Kuva: Laura Paavola

“Suolaisia ja makeita pannukakkuja menee todella paljon ja ne ovat olleet kyllä tykättyjä. Myös pizzat, salaatit ja täytetyt leivät ovat olleet suosittuja. Kaikkia vitriinin makeita tuotteita menee myös, ja onkin vaikea sanoa, mikä olisi ollut suosituin.”

Sirniö muistuttaa, että erityisruokavalio ei ole vaatimus kahvilaan saapumiselle - sen suussasulavien herkkujen äärelle ovat tervetulleita aivan kaikki!

“Meille kannattaa tulla avoimin mielin ilman ennakkoluuloja ja maistaa, miltä tuotteet maistuvat. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia kahvilakokemuksesta, joka tukee hyvinvointiasi - niin mieltä kuin kehoakin!”

Magnolia Coffee & Bakery sijaitsee paraatipaikalla Triplan 4. kerroksessa.
Magnolia Coffee & Bakery sijaitsee paraatipaikalla Triplan 4. kerroksessa. Kuva: Laura Paavola

Magnolia Coffee & Bakery on avoinna maanantaista lauantaihin klo 9-21 ja sunnuntaisin klo 11-19.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi